Skip to main content

EXCHANGE LINKS




banner blog

Comments

♥ Dea ♥ said…
gney mk ambik banner ktk??.. ney code nya?. hehee
[sutera kasih] said…
@Dea:
lom kmk engkah..kelak2 lah..mls kmk nk encode2 bnda ya hihi
sik hal, kmk engkah jak dolok banner ktk :)
alif haris said…
terima kasih amek abnner sy
kak sutera kasih..kt mana ye sy nk dpt banner akak .? hehehe
[sutera kasih] said…
nnti2 je la dekk..akak blm encode banner tu kt sini..hehe
Scarlett O'Hara said…
Nak jugak tumpang banner.Boleh?

Klik je image url kat blog kak Scarlett

http://scarlettj1.blogspot.com.
[sutera kasih] said…
okey kak scaelett :)
jang0k blogsh0p said…
hi!

nak tumpang banner :)
aenn zali said…
hyee , sy newbie disini .
byk lg yg tak tau .
banner pun tak cntik sgt ,
nnti kalu dah cntik sy share :)
Asma Dinie said…
ni alamat blog saye: http://pengetahuandankeindahanislam.blogspot.com

semoga dapat diterima banner saya :)
Ary said…
salam yann....

http://haryanies.blogspot.com
kozumi_ro said…
nnt promot banner saya k^ ^

http://kozumiro.blogspot.com/
..nuryanna.. said…
hye..nice blog :)

http://masammanischenta.blogspot.com/
izzie izzam said…
tumpang banner boleyh :) klik jerk at nme trus pi blog..:D ngee
salam, nak tumoang bnnar juga, tapi tak tahu buat mcm mana, boleh tolong he he
Salam....nice blog <3

follow us at http://njcolections.blogspot.com/ TQVM
Salam...nice blog.. =)

follow us at http://njcolections.blogspot.com/
TQVM
Anonymous said…
cantik blog
Nuzul Haziq said…
wah..cantik bog..n jgn lupe dtg blog sye plk..
Mohd Billy said…
salam ziarah dari sy :)
magazineticker said…
hy salam kenal ya,,linknya sudah di pasang diblog saya,,,kapan-kapan berkunjung dung diblog saya,,,thnks. salam persahabatan selalu.
izalea said…
Lovely blog...I like it...
Coretan anuar said…
Assalamualaikum..

Jom tukar Banner dengan blog saya..

Terima kasih..
Anonymous said…
hye...sweet blog...;-);-)
visit my blog ya...
http://www.beautyummi.blogspot.com
Anonymous said…
nice blog...;-);-)
visit my blog ya...;-)
http://www.beautyummi.blogspot.com
Ameer Hamzah said…
blogging is high competency
Ada Shuhada said…
nice blog !
echange link...do visit my blog.
http://sukasukihatiini.blogspot.com
Ada Shuhada said…
cantik blog !
do visit my blog..
http://sukasukihatiini.blogspot.com
Akuro San said…
Blog walking~
salam perkenalan! ; )
Wan singgah ke mari dan amek banner ni yer... :)
Haiza said…
iii there love to be part of your friends here...
hai sutera kasih, meh laa jenguk blog kita http://adamalishauni.blogspot.com...
Herni Hakimi said…
assalamualaikum sutera kasih...
salam perkenalan...jemput singgah blog saya ye http://hernikibie.blogspot.com/...^_^
Raudzah Z said…
salam..singgah pagi sabtu kat sini..
Zawawi Ismail said…
hi, singah blog sy http://www.mybisnes4you.blogspot.com
mybisnes4you said…
hi, singah blog sy http://www.mybisnes4you.blogspot.com
Zuliana Hamdan said…
As salam..blog yang menarik & byk info2 yang bermanfaat boleh di dapati..klau x keberatan jom jd follower blog saya di http://supplementlovers.blogspot.com & exchange link.. Tq :)
Zuliana Hamdan said…
As salam..blog yang menarik & byk info2 bermanfaat..klau x keberatan jom follow blog saya http://supplementlovers.blogspot.com & exchange link.. Tq :)
chicken run said…
salam kenal, blognya menarik ^_^
salam..sy nak request banner exchange dngan sis..sy dah letak banner sis di moneyshoppingblog..thx

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …