Skip to main content

CONTACT ME

Assalamualaikum dan hello readers !

Nama saya Syaza Arshad, boleh panggil saya Yann. Sabahan Sarawakian. Blog ini 'dilahirkan' pada tahun 2008. Tiada apa yang terlalu serius dalam blog ini. Blog yang hanya penuh dengan kisah hidup salah seorang rakyat Malaysia dan pandangan kaburnya terhadap apa yang berlaku di sekelilingnya. Terima kasih kerana meluangkan masa singgah di blog ini.

Email: suterasyaza@yahoo.com
Instagram: @syaza.arshad

Comments

Nur Kahlimah said…
sis, kmu di tag... hihi visit : http://nurkahlimahamirulariffin.blogspot.com/2011/11/tag-tag-dan-tag.html
Cahaya Iman said…
salam sis...byk info sya dpt dri blog anda utk kegunaan blogger bru mcm sya..tq..please visit me
http://farishhaikal.blogspot.com/
Ania said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …