Skip to main content

INILAH AKIBATNYA LAMBAT BAYAR DOMAIN


Assalamualaikum & Hello !
Untuk makluman, nama untuk domain suterakasihyann.com sudah tidak aktif lagi untuk blog ini semenjak bulan lepas. Inilah akibatnya lambat bayar domain blog sendiri. Suka sangat tangguh-tangguhkan pembayaran, lepas tu lupa ! Lepas tu, domain pun dijual ! Padahal Bro Framestone dah pesan awal-awal dulu, cepat2 byr domain, kalau tak nanti domain kena jual..haaa kan dah kena ;'(

Akibat kekangan masa yang teramat sibuk, blog tersayang pun terabai sangat lama, kesian. Alhamdulillah dengan rezeki yang baik untuk tahun 2016. Insha Allah, nanti ada masa saya kongsi ya. Apa-apa pun, sedih domain suterakasihyann.com bukan milik saya lagi, domain tu sangat terbaik untuk tabung nuffnang saya sebelum ni bah, uwaaaaaa !!!!!! Okey lah, bye2 

Comments

Mario said…
tak boleh transfer ke blog ni ke?

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …