Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2016

WOMEN'S SHIRTS OUTFIT IDEAS

Women’s Shirts Outfit Ideas Selain baju-t dan blouse, kemeja atau women’s shirts merupakan jenis tops yang paling popular dikalangan ramai wanita. Jenis pakaian ini juga sering menjadi pilihan utama bagi wanita bekerjaya yang ingin tampil bergaya ke pejabat. Mungkin koleksi t-shirt merupakan jenis pakaian yang paling digemari oleh ramai remaja, namun sejumlah bilangan wanita dewasa berpendapat bahawa pemakaian kemeja memberikan mereka keselesaan yang cukup optimum dan meningkatkan tahap keyakinan mereka. Berikut merupakan beberapa idea atau tips menggayakan koleksi kemeja atau women’s shirts; The best combination adalah dengan menggayakan koleksi kemeja tersebut bersama jeans kegemaran anda. Ini merupakan gaya kasual yang paling ideal untuk anda tampil bergaya dan kasual ketika cuti hujung minggu.
Alternatif kedua adalah dengan menggayakan koleksi kemeja anda tersebut bersama pemakaian skirts untuk kelihatan lebih feminine. Gaya ini sesuai untuk ke pejabat atau apabila anda ingin me…

INILAH AKIBATNYA LAMBAT BAYAR DOMAIN

Assalamualaikum & Hello ! Untuk makluman, nama untuk domain suterakasihyann.com sudah tidak aktif lagi untuk blog ini semenjak bulan lepas. Inilah akibatnya lambat bayar domain blog sendiri. Suka sangat tangguh-tangguhkan pembayaran, lepas tu lupa ! Lepas tu, domain pun dijual ! Padahal Bro Framestone dah pesan awal-awal dulu, cepat2 byr domain, kalau tak nanti domain kena jual..haaa kan dah kena ;'(
Akibat kekangan masa yang teramat sibuk, blog tersayang pun terabai sangat lama, kesian. Alhamdulillah dengan rezeki yang baik untuk tahun 2016. Insha Allah, nanti ada masa saya kongsi ya. Apa-apa pun, sedih domain suterakasihyann.com bukan milik saya lagi, domain tu sangat terbaik untuk tabung nuffnang saya sebelum ni bah, uwaaaaaa !!!!!! Okey lah, bye2