Skip to main content

BLOUSE MURAH


Blouse adalah antara fashion item paling penting dalam almari pakaian seseorang wanita.Tahukah anda terdapat pelbagai cara untuk menggayakan blouse sama ada dengan memakaibutang sepenuhnya, masukkan ke dalam seluar atau skirt, ikat di hujungnya atau paling mudah biarkannya begitu sahaja. Pemakaian blouse yang betul dapat membuatkanseseorang lebih menawan namun tetap kasual yang trendy – bergantung dengan cara andamenggayakannya. Namun untuk blouse Muslimah lebih sesuai jika ia dibiarkan lepasdipadankan bersama Muslimah bottom pilihan anda sendiri seperti seluar jeans, skirt labuhataupun seluar panjang.

Anda boleh gayakan blouse kegemaran anda mengikut stail trend fesyen terkini. Cuba padankannyadengan skirt labuh untuk berikan gaya penampilan yang lebih sofistikated. Bagi menambahkanelemen yang lebih chic, gunakan clutch serta sepasang heels berwarna hitam. Ini akan membuatkananda menjadi tumpuan di khalayak ramai! Selain daripada itu anda boleh memakai aksesori ringkas seperti seutas rantai leher panjangkeemasan atau yang mempunyai detail seperti manik-manik berkilauan untuk menambahkan lagikeserian ke atas persalinan anda.


Contoh BLOUSE MURAH yang terdapat di website membeli belah terkenal atas talian.

Saya percaya baju yang cantik dan padan dengan tubuh mampu memberikan inspirasi,keyakinan dan keselesaan buat seseorang. Di luar sana ada begitu banyak pakaian wanitaterkini yang boleh didapati namun blouse masih menjadi antara pilihan kegemaran saya. Adakah anda tahu bahawa blouse telah menjadi antara produk fesyen pilihan ramai wanitaselama beratus tahun dan kini menjadi antara item fesyen wajib dalam setiap koleksi wanitaurban sejak zaman 1980-an lagi. Kini koleksi blouse murah terkini adalah antara pakaian yang paling penting untuk wanita. Mempunyai baju blaus mampu memberikan sentuhanyang lebih feminine ke atas koleksi baju.

Blouse murah wanita dinamakan kerana rekaan potongannya yang longgar dan banyakwanita yang menyukainya kerana ia adalah antara fashion top yang menyerlahkan sifat feminine mereka. Koleksi blouse murah terkini diperbuat daripada pelbagai bahan fabrik bermutu tinggi. Ketika memilih ada beberapa faktor yang anda harus utamakan sepertipotongan, warna dan juga stail baju blaus tersebut bergantung dengan jenis bentuk badananda bagi mendapatkan persalinan yang selesa.


Masih tercari-cari BLOUSE MURAH? Dengan teknologi zaman moden sekarang dengan kecanggihan internet, semuanya hanya di hujung jari anda. Tiada masa nak ke shopping mall? Tiada kenderaan nak pergi beli blouse? Blouse dijual dengan harga mahal di sekitar tempat tinggal anda? Alamak, tiada blouse cantik nak pakai pergi dating? Senang saja, cepat serbu di Zalora Malaysia sebelum blouse murah yang cantik-cantik dikebas orang lain hehe!!

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …