Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

HAPPY BIRTHDAY TO ME 7 JUNE 2015

Assalamualaikum dan hello readers,
HAPPY BIRTHDAY TO ME !! Oyeahhhh saya dah 28 tahun huhu..Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumi Allah Taala, masih diberi peluang untuk bertaubat dan terus melakukan amalan kebaikan mengumpul pahala sebagai tiket ke Jannah Allah Taala, Insha Allah..Amin Ya Rabb. Bertuah rasanya orang yang birthday tengah tahun, sebab masa tu cuti sekolah, biasanya cuti sekolah, pergi bercuti pulang kampung atau pergi bercuti ke majlis perkahwinan keluarga. Cuti sekolah saja peluang orang untuk berkumpul bersama keluarga dan pergi bercuti. Cuti sekolah tengah tahun 2015 kali ni, kami sekeluarga pulang bercuti ke Kuching sebab sepupu kahwin. Kalau cuti sekolah pertengahan tahun 2012, majlis perkahwinan sepupu di Brunei, celebrate birthday di sana. Tahun ni, dapat surprise birthday di Kuching pulak hehe. Macam biasalah, tak tau nak bagi reaksi muka macam mana bila dapat kejutan happy macam tu haha..mampu senyum lebar sajalah. Thanks my beloved c…