Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2015

PENGHANTARAN ZALORA

Assalamualaikum dan hello readers!!
Hampir sebulan lebih berlalu, baru ada masa nak update blog lagi. Maklumlah sentiasa sibuk. Baiklah, kita jimatkan masa, dunia sekarang ni kita mesti sentiasa laju, siapa lambat, kena tinggal di belakang hehe. Kali ni saya ingin berkongsi lagi pengalaman membeli belah di Zalora Malaysia. Kau duta Zalora ke Yann? Eh bukanlah, hanya berkongsi pengalaman sebab saya tahu ada ramai lagi yang mencari di Google tentang pengalaman zalora, pengalaman membeli di Zalora, penghantaran zalora, zalora poslaju, kurier zalora, refund zaloradanzalora penipu pun ada jugak orang masih cari hehe. Kali ni, saya nak kongsi pengalaman membeli baju kurung moden Gene Martino di Zalora.
Al-kisahnya, nak cari baju warna emerald untuk wedding sepupu minggu depan. Dah puas keluar masuk kedai, tapi tak jumpa-jumpa, susah juga cari baju warna emerald, kalau ada pun terlebih cantik sebab harga keluar dari bajet 2015 pula. Tak sesuailah sebab bukan kita yang nak kawen sampai nak k…