Skip to main content

MAGGI KARI TERBAEK !!


Assalamualaikum dan hello readers !
How are you my dear readers? hehe. Macam biasa, lama tak update. Kebetulan ada masa nak cek keadaan blog dan perkembangan semasa Nuffnang. Eh, lama tak update pun, Nuffnang baik hati bagi CPUV Campaigns , thanks Nuffnang ! Terima kasih MAGGI sebab percaya dengan potensi blog ini untuk mengiklankan Maggi Kari- Curry Festival semenjak 10 Febuari 2015 hingga kini. Diharap blog ini akan dapat membantu mempromosikan MAGGI dalam carian enjin atas talian. Win-win situation bah kan hehe. Di rumah, wajib ada Maggi Kari, rasa tak lengkap almari dapur tu kalau tiada Maggi..betul kan??


Sempena meraikan Chinese New Year tidak lama lagi, 19 Febuari 2015 akan datang (Tahun ni tahun Kambing tau, saya tahun Arnab hehe), jom sama-sama cuba resepi yang dikongsikan dari Maggi. Manalah tahu, air tangan kita masak maggi kari kali ni lebih sedap mengalahkan masakan mak kita hehe. Nak tahu tak kenapa Maggi Kari menjadi kegemaran pilihan nombor satu rakyat Malaysia dari dulu hingga sekarang? Sebab, Maggi Kari menggunakan cili sebenar, bukan kari semata-mata tau! Selain itu, dicampurkan dengan 12 rempah terpilih yang ditumbuk halus dengan cara yang betul agar memberi rasa dan aroma yang cukup menyelerakan! Akhir sekali, kesemua campuran tersebut dimasak dengan api yang sederhana dalam jangka masa yang agak lama supaya orang kata, pecah kesemua rempah ratus yang ditumbuk halus dan dapat memberi rasa yang pergghhhhh, tu yang buat kita ketagih nak makan Maggi Kari hehe.

Untuk maklumat lanjut, kalau-kalau kamu nak tahu resepi istimewa dari Maggi Kari, jangan lupa terjah laman web MAGGI MALAYSIA di --->  http://www.maggi.com.my/

SELAMAT MENCUBA !! :)

TAG: MAGGI KARI, CURRY FESTIVAL, MAGGI MALAYSIA, NUFFNANG MALAYSIA, CPUV CAMPAIGN, BE NUFFNANG, BUAT DUIT DENGAN BLOG, IKLAN BERBAYAR, RESEPI MAGGI KARI, MAGGI PALING SEDAP

Comments

Dhiera nadhirah said…
tahniah2. tapi nak makan megi ni kena celur dua kali maggi tu baru lah lebih sihat dari celur sekali
zaiton niezam said…
Maggi mmg sedap x jemu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …