Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2014

DRESS LABUH UNTUK MUSLIMAH EKSKLUSIF DI ZALORA

Assalamualaikum & hello my readers!!
Wowwww lama sangat tak update blog. Oppss, kemarin 7 June, birthday empunya blog. Happy birthday to me!! errkkk..Lupakan seketika. Memandangkan puasa tak lama lagi, dah habis ganti puasa? Haaaa ganti cepat tau. Urmmm..dah terfikir tema baju raya tahun ni tak? Tak sempat lagi dah nak hantar baju kat tukang jahitla cik akak semua, gerenti diorang tak terima dah. Jangan risau, kita beli saja yang dah siap, berbaloi jugaklah hehe. Harga baju raya yang dah siap sekarang ni pun lebih kurang sama kalau kita beli kain sendiri lepas tu upah jahit. Kadang, ready made lagi murah huhu.
Memandangkan kita ni tiada masa nak pergi ke kedai tu, meh la kita beli baju dress kat online. Jimat masa dan tenaga hehe. ZALORA? Kenapa pulak mesti beli kat Zalora? Oleh sebab iklan berkesan Zalora kat TV? hehe. Sebabnya, di Zalora ada pelbagai pilihan dress muslimah untuk raya tahun ni tau, harga pun mampu milik. Tak percaya? silalah terjah laman web ZALORA.
Fesyen Muslim…