Skip to main content

HOLLA BLOG?

Assalamualaikum dan hello my dear ! :)

Sebenarnya aku ada baaaaanyak benda nak kongsi. Sangatlah banyaknya. Terlalu banyak sampai aku tak tau nak mula macam mana? *sigh* Memandangkan kekangan masa dan terlalu penat, memang tak larat dah nak bukak laptop segala, tapi online kat phone rajin pulak, yalah di hujung jari ja pun? Aku nak kongsi pengalaman baru since dah kerja, ala kerja biasa ja, kerja sambil ambil pengalaman sebelum melangkah ke alam berkaitan haha bunyi interesting sangat !! Lepas tu, nak kongsi pengalaman pergi PAC SPA untuk jawatan Pegawai Penerangan S41. Isshhhh banyak sangatlah. Tunggu ja la update nanti, k? Harap2lah hujung minggu ni tiada aktiviti sosial huhu. Tapi, plan hujung minggu ni nak buat biskut. Tengoklah nanti kalau rajin update blog, bukan ada orang nak baca pun haha. Tapi, kongsi pengalaman PAC tu mestiiiii, nanti k? Bye. Mau sleeping beauty ! :)


Comments

zarulfarhana said…
ehh ada ja org nk baca kalau pos...
Amy Nbip said…
wah,tahniah yan...ko keja dmna???

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …