Skip to main content

SOMEBODY'S ME

source: google image

"Somebody's Me"

You, do you remember me?
Like I remember you?
Do you spend your life
Going back in your mind to that time?
'cause I, I walk the streets alone
I hate being on my own
And everyone can see that I really fell
And I'm going through hell
Thinking about you with somebody else

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me
Yeah

How, how could we go wrong?
It was so good and now it's gone
And I pray at night that our paths soon will cross
And what we had isn't lost
'cause you're always right here in my thoughts

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hopes that someday you will see
That somebody's me
Oh, yeah

You'll always be in my life
Even if I'm not in your life
'cause you're in my memory
You, when you remember me
And before you set me free
Oh, listen please

Somebody wants you
Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hopes that someday you will see
That somebody's me
Somebody's me

by ENRIQUE IGLESIAS

#NOTA KAKI: Itu lagu favourite telinga aku. Bila kau duduk termenung, rasa sunyi-sunyi..tetiba fikiran kau melayang terhuyung hayang sekejap ke belakang sekejap stabil sekejap berangan ke depan. Rasa nak kembali ke masa silam, tapi kita kena hidup untuk masa depan. Please, wake up Yann ! Tampar muka kau kang. Sorry, buat masa ni mungkin blog akan terabai sebab ada komitmen baru. Oyeahh semoga hajat sebelum menutup mata akan tercapai. Redha masih menganggur. Aku yakin, semua ni ada hikmah. Persetankan segala bisikan jahat. Ingat, jangan iri dengan sesuatu yg bukan milik kita. Kalau rasa rindu, boleh follow instagram sebab kat situ ja aku suka lepak, tempat lain, tak minat. Tak terlambat nak ucap, SELAMAT HARI MALAYSIA 2013. I'm proud to be Sabahan, Sarawakian, Malaysian. Okey, bye ! :)

Comments

hazlina azmi said…
Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/
eVa said…
Komitmen baru? Jeng jeng jeng hahahah.. Guro jak.. Boh lmk gilak xda update..
Yann knk ktk x polah cerpen or novel bh.. Ktk pande ngarang,, tauk x, dolok mek ingat ktk keja kat suratkhabar.. Editor haha..
Yogi Marsahala said…
syair lagu yang bagus, mampir juga ya ke blog saya www.goocap.com
farhana effa said…
salam perkenalan...

jemput jengok2 blog saya n follow me back :)

http://wwweffafarhana.blogspot.com/

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …