Skip to main content

KURSUS SIJIL PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK (TABIKA / TASKA ) KEMAS TAHUN 2013

Assalamualaikum dan hello readers !

Hai ! Amboiii raya sakan, blog pun terabai hampir sebulan, maklumlah balik kampung halaman hehe. Nanti aku update cerita raya 2013, okey? Hari ni nak kongsi info penting bagi sesiapa yang ternanti-nanti Kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-Kanak (Tabika/Taska) KEMAS tahun 2013. Tawaran dibuka sekarang dan hantar borang dan dokumen yang diminta sebelum 30 OGOS 2013. Haaa cepat-cepat hantar, aku pun tak hantar lagi ni, harap-harap sempat !! Good luck !


TAWARAN MENGIKUTI KURSUS SIJIL PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK (TABIKA/TASKA) KEMAS TAHUN 2013

Tawaran mengikuti kursus Sijil Pendidikan Awal Kanak-kanak (Tabika/Taska) Kemas Tahun 2013. Sila klik borang bagi proses permohonan dan untuk mendapatkan maklumat selanjutnya klik disini.

  • Muat turun borang di SINI
  • Maklumat syarat-syarat kelayakan di SINI
  • Laman Web Rasmi Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) di SINI

TAG: KURSUS KEMAS 2013, KURSUS SIJIL PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK, KERJA KOSONG KEMAS, KERJA KOSONG TADIKA, KERJA KOSONG TASKA, KERJA KERAJAAN, KERJA KERAJAAN TADIKA, BORANG KEMAS 2013, BORANG TASKA 2013, SYARAT KEMAS 2013, KURSUS TABIKA KEMAS, KURSUS TABIKA 2013, VACANCY 2013, KEMAS 2013, KURSUS TADIKA SWASTA, KURSUS KEMAS SABAH, KURSUS PUSAT JAGAAN KANAK-KANAK, KURSUS PUSAT JAGAAN, KURSUS ASAS PUSAT JAGAAN

Comments

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …