Skip to main content

TEASER SETIA HUJUNG NYAWA AIDILFITRI - GWIYOMI ZAIN HAKIMI UNTUK ERSALINA IMANI

Assalamualaikum dan hello readers !
Alahai comelnya si Zain Hakimi buat Gwiyomi versi Setia Hujung Nyawa #SHN untuk isterinya, Ersalina Imani hehe. #SHN sebelum ni kan jadi fenomena satu Malaysia sebelum hangatnya drama Teduhan Kasih baru-baru ni. Cuma bezanya #SHN lebih mendapat tempat di hati sebab drama tu hero heroin kahwin muda, jadi yang tak kawen lagi tu berangan-anganlah nak dapat suami macam Zain Hakimi, siap imagine diri sendiri jadi Ersalina Imani haha. Tapi, hakikatnya drama tu memang sangat best, sampai aku pun sanggup beli novel Setia Hujung Nyawa walaupun preloved novel hehe.


Kalau dulu, drama Vanilla Coklat lakonan Izara Aishah dan Aiman Hakim Ridza yang jadi drama hits sampai ada episod khas untuk hari raya. Haaaa kali ni giliran drama Setia Hujung Nyawa pulak ada episod untuk hari raya. Tu pun kebetulan nampak page facebook Setia Hujung Nyawa, Slot Akasia TV3 share video teaser Setia Hujung Nyawa Aidilfitri. Dah try cari kat youtube tapi belum ada lagi yang upload, jadi try ja la view video di atas ni tapi jangan lupa login facebook hehe. Peminat fanatik Zain Hakimi & Ersalina Imani konfem teruja tengok Zain bergwiyomi untuk Ersalina !!!


#UPDATE: video kat ats tu mcm dh kena removed, so boleh view video tu kat youtube 'Setia Hujung Nyawa Aidilfitri'
https://www.youtube.com/watch?v=lrKHEGc65ks&feature=youtube_gdata_player 

TAG: SETIA HUJUNG NYAWA, SHN, ZAIN HAKIMI, ERSALINA IMANI, SETIA HUJUNG NYAWA AIDILFITRI, TEASER VIDEO SETIA HUJUNG NYAWA, NELYDIA SENROSE, AMAR ASYRAFF, SUHAN MOVIES, DRAMA TV3, DRAMA HITS TV3, SINOPSIS SETIA HUJUNG NYAWA, NOVEL SETIA HUJUNG NYAWA, GWIYOMI SETIA HUJUNG NYAWA, GWIYOMI ZAIN HAKIMI, GWIYOMI AMAR ASYRAFF, DRAMA HARI RAYA 2013

Comments

Zuan said…
heee suatu kegilaan ^^
encikarman said…
koh koh koh... sesuatu yg menarik gak nih.
Barang Murah said…
sesuatu yg menarik.
dear xila said…
kami xtgok vanila coklat tp shn tgok gak la wehuuuuu video dh unavailable la ;(

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …