Skip to main content

BERCUTI SEBELUM HARI MENGUNDI

Assalamualaikum dan hello my readers !
Entri autopublish. Sekarang ni aku pun tak tau di mana lokasi terkini masa entri ni di 'autopublish' hehe. Hanya entri pendek, kononlah pendek. Kami (yang dalam gambar di atas, baju oren terkecuali haha) akan berangkat meninggalkan lokasi terkini masing-masing menuju ke destinasi percutian bersama MALINDO AIRLINES TERCINTA. Siapa dah baca entri INI sebelum ni, mesti faham haha.

Yaaa..percutian ini dirancang dah lama, sebelum tarikh piliharaya diumumkan. Akibatnya, 'menderma' beli tiket pulang dua kali. Satu 'hangus', satu lagi 'masak'. Tak faham? Tak payah faham. Oyeahhh...banyak insan tersayang aku nak jumpa, cukupkah dalam masa 4 hari ni nak jumpa semua? Insya Allah, kalau ditakdirkan kita berjumpa, jumpalah kita semua. Pinjam kejap gambar JueHanie sebab kalau boleh, ada kesempatan mau jumpa gadis cantek bertiga tu juga, kebetulan Eva pun pergi bercuti ke sana. Yahooo ! Yang pastinya, mau jumpa dua cewek dalam gambar tu, Izza dan Nor.

Selamat Hari Pekerja kepada semua pekerja yang bercuti, 1 Mei 2013 ! Selamat bercuti, selamat merehatkan diri dan selamat mengundi :)

Comments

dhiera said…
happy holiday!
Fairul Azmi said…
Cuti2 mengundi. Selamat bercuti
puteri kasih said…
selamat hari bekerja dan selamat bercuti :)
tenku butang said…
done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
tenangkan fikiran tak tau nak undi sapa ek..hehehe
Hanie Dew said…
weewitt...yann..miss u so much... bye yann comel.
xila dot said…
aritu g kl kan...wuaaa thn depan baru sy dpt ke sabah huhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …