Skip to main content

NAJIB UMUM BUBAR PARLIMEN 11.30 PAGI 3 APRIL?

sumber : Twitter Najib Razak (Perdana Menteri Malaysia)

sumber : Facebook bapak saya

# Dah ala-ala mood Wordless Wednesday la sangat hiksss !! Jom tunggu depan TV :)

#UPDATE 11.30 pagi : Sah sudah. #PRU13 #GE13 Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak sebentar tadi mengumumkan pembubaran Parlimen berkuat kuasa hari ini bagi memberi laluan kepada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) sebentar tadi, 3 April 2013.

mesti baca --> TUN M : JUMPA TUN MAHATHIR SECARA 'LIVE'

"Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan"
"Janji Ditepati"

Comments

Fadth Wan said…
SAH.. Mari kita pasang bendera..hehe
puteri kasih said…
tak sabar nak mengundi..hehe
Myra Jay said…
Jom kita mengundi :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …