Skip to main content

ABU ASHGIVE DIFITNAH DALAM PAGE SEMENANJUNG MALAYA ANTI SABAH DAN SARAWAK

URGENT!!!

Kepada pembaca, facebookers, bloggers yg mengenali Abu ashgive, owner blog www.ashgive.com/ , Abu & kawan2 difitnah oleh pemilik page Facebook tersebut. Abu tu pun orang Sabah, takkanlah nak pecah belahkan negeri sendiri. Itu fitnah. Ini isu yg sgt serius melibatkan isu perkauman dan kenegerian. Tolong report gambar tersebut..Tak mau komen pasal page tersebut. Kerjasama anda amat dihargai. Terima kasih.


#Bahayanya letak gambar dalam internet :(

Comments

xila dot said…
dah report kat mark dah....ishh suka2 je nak pedajal org huh

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …