Skip to main content

GIVEAWAY BLOG DEAR XILA


Salam my readers :)
Alaaa..esok isnin dah huhu. Saya ikut serta Giveaway Blog Dear Xila merangkap jiran comel saya sebagai tanda sokongan hehe. Rasanya dah nak masuk setahun dah jadi jiran. Terima kasih Xila comel, walaupun tak pernah bersua muka, hanya jadi jiran di blog, hope panjang umur ada rezeki ada jodoh nanti kita ditemukan hihi. Jom lah ramai-ramai join, sebab hadiah best-best ! Harap-haraplah ada rezeki dan bertuah dapat Cardigan dan blouse Korean. Fuhhhhhhh !!! Amin !! haha.

Sila klik banner di atas atau ke http://www.dearxila.my/2013/03/giveaway-blog-dear-xila.html untuk sertainya :)

#PrayForSabah

Comments

AmirFX said…
Ktk d Sabah time tok ok ka? Harap2 dah settle ngn sidak sulu ya...
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
baruk ingt ngn kmk ka? hehe alhamdulillah ok..tmpt kmk jauh ckit dr tmpt kjadian, tp berhati2 juak la..
xila dot said…
makasih join bah....bah jela yg kite tahu huhu
Husna Izzati said…
Dari GA yang sme..good luck...=) http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-blog-dear-xila.html
Diana Azis said…
Salam singgah dari segmen sama..good luck :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/giveaway-blog-dear-xila.html

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …