Skip to main content

SELAMAT TINGGAL SUTERAKASIHYANN.COM

Salam sayang my readers :)

Tinggal tak kurang 20 hari lagi Suterakasihyann dot com akan dtutup. Tak mampu saya nak renew bayar 'roadtax' hihi. Bukan apa, macam membazir pulak. Dulu bukan main semangat lagi nak ada domain sendiri, bila dah beli, tak dapat nak blogging secara konsisten. Blog terabai. Jarang ber 'update'. Blog terus jadi 'kosong'. Pembaca pun kurang dah huhu. Sedeyhhh. Entahlah kenapa sekarang ni malas blogging dah. Idea tu banyak, sangat banyak. Macam-macam nak kongsi dalam blog ni, siap berimaginasi lagi, tapi bila dah nak on laptop, tekan suis tu pun malas dah haha kritikal, kan?

Boleh ja blogging via phone tapi macam tak puas, skrin kecik. See? Sangat tak bersyukur, kan? Banyak songeh hehe. Macam mana ehhh cara nak kembalikan balik domain 'blogspot.com' ? Nanti kalau dah tamat tempoh domain dot com tu, abisla tergendala seketika viewers tak boleh nak view blog saya huhu. Kalau betul-betul dah ready serius nak blogging, boleh beli domain lagi di NetKL sebab service diorang terbaekk.

Okeylah, kalau rajin nak berkunjung mesra di blog-blog berdekatan hehe. Oh ya, kalau berminat nak blog kamu diletak dalam autopublish dalam page facebook blog ni, boleh klik entri Pencarian Blog untuk Autopublish di Facebook untuk maklumat lanjut, okey? (^_^)

TAG: CARA TUKAR DOMAIN, DOMAIN MURAH TERBAIK NETKL, DOMAIN DOT COM

Comments

cik chinta said…
sedihnye T_T kt xde domain. pki bse je..huhu
[sutera kasih] said…
@cik chinta: ok bah domain biasa, sy pun nk balik ngn domain biasa hehe
cik chinta said…
suke r design blog ni. wat sinri ke? amik upah design blog x? klo amik emel me. nufaka@gmail.com
~AmyLiana86~ said…
amy dulu minat tp skrg xminat dgn domain sndri..hehe
Cik Syida said…
owh, camtu ye.. terkejut baca tajuk tadi
miza yusof said…
samalah kita yan.
awal-awal dulu miza pun semangat waja nak ada domain sendiri.
lepas tu dah tak konsisten berblog.
sekarang kembali ke dot blogspot :)
Izzat Eshak said…
Macam rugi je nanti dah x dapat semula domain tu?
[sutera kasih] said…
@cik chinta:
yup buat sendiri, ikut tutorial yg ada d google hehe header cilok kt google..sy x amik upah sbb x pro lg..try & error je ni huhu
xila dot said…
alaa awatnya...nnti rangking jatuh la...renew je,..38 je kannn...paw bf cepat ;p
Cik Tia said…
saya lama sudah kasi tinggal tu (dot)com kak .. punya kachiwa .. hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …