Skip to main content

LISA SURIHANI WITH JUE & HANIE #BUDDYZNEVER

Salam my readers,
Tahniah buat rakan blogger tersayang Jue & Hanie  sebab terpilih menjadi..menjadi..menjadi apa ya? Tu dalam iklan DiGi #BuddyzNever bersama Lisa Surihani dan rakan blogger yang lain hehe. Satu pencapaian yang baik untuk seorang blogger tau ! So, keep blogging Jue & Hanie ! (^__^)
Tadi jenguk facebook, pastu kan..kan..kan..nampak video kat bawah..view cepat view !! Tengok Jue & Hanie hehe. #BuddyzNever !!

Jue & Hanie dan Lisa Surihani. Jue & Hanie, nak tandatangan, boleh? hihi

TAG: LISA SURIHANI, JUE DAN HANIE, JUESTAN BLOGSPOT, IKLAN DIGI, BUDDYZ NEVER, LISA SURIHANI DAN BLOGGER

Comments

Razfira said…
yeaaa tahniah! love them!
xila dot said…
wahhh bestnya dorang...nk sign gak hehe
~AmyLiana86~ said…
comel kan lisa nie..tp skrg da kurang minat lisa..hehe..xtau la nape.. =)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …