Skip to main content

FEREENA BEAUTYCARE

Fereena Beautycare. Entri ni bukan nak buat perbandingan dengan mana-mana produk ya. Tidak. Sebab saya pun belum pernah guna lagi ni (^__^)







sumber gambar-gambar : FEREENA BEAUTYCARE

*UPDATE : Entri ni bukan nak buat perbandingan dengan mana-mana produk, okey? Mereka nak meniru nama or packaging or whatever la, itu hak & urusan mereka yg berkaitan. Saya hanya berkongsi sesuatu yg menarik hehe. Mana-mana produk yg sesuai dengan diri kamu, teruskanlah. Mana yg tak sesuai tu, boleh berhenti, jangan salahkan produk atau owner produk. Salahkan diri sendiri, sebelum apa-apa pun, kita kena buat 'research' terlebih dahulu sebelum beli apa-apa, kan? Takkan lah main hentam saja. Kita kena ingat, setiap tindak balas dalam badan kita ni bukannya sama. Lain org, lain tindak balasnya. Cepat ataupun lambat atau tiada kesan langsung tu bergantung dengan kesesuaian sesuatu produk dengan badan kita. So, kesimpulannya, jgn cepat nak melatah atau nak salahkan org lain, belajar jadi seorang SABAR (^__^)

TAG: FEREENA BEAUTYCARE, LOTION RAMPING TERBAIK, LOTION KURUS, FEREENA V-SHAPE LOTION, KILANG FEREENA, FER'SKIN CAPSULE, VITAMIN C TERBAIK, SKINCARE,  LOSYEN BUANG LEMAK

Comments

~AmyLiana86~ said…
fereena ni sama dgn felinna ke yann?
[sutera kasih] said…
Amy: tidak..x sama, masing2 punya kelebihan :)
cik chinta said…
psni wat review. best ke x..hihi
xila dot said…
tp mcm boleh konfiuskan org je...tulah ingatkan fellina jugak.. gud2 cayok2!
yang mana lagi ok? fellina @ ferrina?
[sutera kasih] said…
@Yusriza Helwany Mt Yusuf:
terpulang dgn penerimaan bdn seseorg jgk..bergantung..lain org lain penerimaan bdnnya..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …