Skip to main content

SAYANG

"Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu"

-Sayang by Shae-


#comel-comel sweet-sweet ja lagu ni, plus jiwang berkarat-karat. Bagi yg tgh smgt bercinta, confirm la jd lagu tema hubungan diorang, konon. Lol. Happy Sunday guys!! :)

#counting days..but mcm biasa, cannot together2 like others, just sabar & senyum, kan? Inshaa Allah manis kelak for both of us..advance happy birthday hbh :)

Comments

Umie Artoqiemie said…
lagu ya nang BESTTT!!
zila manaf said…
ecececehhh suka gak lagu ni mcm buat berbunga bunga huhu
~AmyLiana86~ said…
lama xmai sini..wah cantiknyer blog awk yann..hehe..lepas ni kena rajin update yer..
eVa said…
Ehhehehe... Senyum2 jak bc eyhh.. :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …