Skip to main content

PENCARIAN BLOG UNTUK AUTOPUBLISH DI FACEBOOK

Salam my readers,
Sebelum ni pernah letak banyak link blog-blog my loyal readers di facebook Suterakasihyann. Tapi, baru perasan yang RSS Graffiti lama tu tak berfungsi dah. Terpaksa remove dan ganti dengan RSS Graffiti 2.0 Beta yang baru. Makanya, kena cari semula link-link blog untuk di autopublish. Nak cari satu-satu tak larat huhu. Kepada yang berminat, jangan risau, FREE OF CHARGE. Tiada bayaran dikenakan sebab facebook memang free pun kita main haha. Okey, boleh baca di bawah tu ekkk :)

BANNER

Syarat-syarat: *drumroll*
  1. Buat entri dengan tajuk "BLOG UNTUK AUTOPUBLISH DI FB SUTERAKASIHYANN".
  2. Copy banner di atas & link kan dengan entri ini kemudian letak dalam entri kamu
  3. Sertakan link https://www.facebook.com/blogsuterakasihyann dan suterakasihyann.com dlm entri
  4. Paste link entri kamu dalam komen entri ini.
  5. Like facebook Suterakasihyann (Tidak wajib,digalakkan saja sebab blog kamu akan di autopublish dalam fanpage tersebut).
  6. Jenis blog adalah bebas kecuali blog yang mengandungi unsur-unsur LUCAH, MALWARE dan ILLEGAL DOWNLOAD LINK
Rasionalnya kena ikut syarat-syarat tu, senang saya nak tengok kewujudan blog yang nak join untuk di autopublish dalam facebook. Setiap kali kamu update dan post entri baru, secara automatik akan ter'publish' dalam newsfeed facebook. So, keberangkalian trafik dari pembaca tu ada. Saya tak menjanjikan trafik yang banyak yaaa. Pandai2lah korang letak tajuk pada setiap entri, sebab tu tajuk sangat penting dalam sesebuah entri setiap blog. Tawaran akan ditutup bila-bila masa saja. Selagi tiada tarikh tutup, selagi tu kamu boleh join ^__^

NOTA KAKI: Komen-komen yang dah dipublish, maksudnya link kamu suda dimasukkan dalam senarai RSS Graffiti facebook Suterakasihyann. Tapi, kalau url yg ada masalah, contohnya akan dpt notification 'We are unable to process this feed URL', terpaksa kena betulkan URL feed kamu dulu la ya..Thanks a lot yaaa :)

TAG: AUTOPUBLISH, RSS GRAFFTI BETA 2.0, CARA TINGKATKAN TRAFIK BLOG, NEWS FEED RSS, FACEBOOK SUTERAKASIHYANN, TIPS BLOG

Comments

zila manaf said…
weee boleh autopublish? noob nih..hehe
[sutera kasih] said…
@zila manaf:
boleh guna app RSS grafiti or network blogger di FB hehe jirannnnn, url feed blog awk xdpt nk detect la :(

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …