Skip to main content

TUDUNG BAWAL RIBBON COMEL + POLADOT + CANTIK (TEASER)

Salam my readers,
Sekarang ni pelbagai tudung dan shawl yang ada di pasaran. Masing-masing dengan produk tersendiri. Dengan pelbagai harga dan kualiti. Kebanyakan pembeli mencari yang murah, termasuk diriku haha. Tapi kita kena ingat, kalau nak yang murah, kualiti pun murah la jugak. Betul tak? Pilihan di tangan pembeli, boleh pilih dan beli apa yang kita nak hehe. So, ini hanya TEASER dulu ya. Nak tengok ramai tak yang nak beli. Inshaa Allah, harga dan kualiti tudung bawal ribbon ini berpatutan. So, tunggu update yang seterusnya, ada pelbagai jenis pilihan warna dan tone tudung bawal plain serta pelbagai jenis ribbon yang comel-comel.

Tudung bawal ribbon ni dijahit mengikut kehendak pembeli. Awak boleh pilih warna tudung dan jenis ribbon yang dipadankan. Best tak? Awak pakai tudung yang tak sama design dengan orang lain, wowww amazing !! :)


COMING SOON ! :)

TAG: TUDUNG BAWAL MURAH, TUDUNG BAWAL SATU TONE, TUDUNG BAWAL DUA TONE, TUDUNG BAWAL TIGA TONE, TUDUNG BAWAL REBEN, TUDUNG BAWAL RIBBON, TUDUNG BAWAL REBEN POLKADOT, BORONG TUDUNG BAWAL MURAH

Comments

Myra Jay said…
Tudung krim corak merah tu cantik ;D
Khairul Antasha said…
berapa? hehe..suka yg kaler biru muda kat bawah belah kanan ya..
Zura said…
fesyen tudung skrg nie dh mcm teknologi je..laju je...
~tRah~ said…
wah!cntik...x sbr tggu next update...:)
[sutera kasih] said…
@Khairul Antasha:
Harga ikut tone tudung & saiz ribbon :)
Mrs Mikko said…
ini sangaaat daebak okeh!
lawaa yan!
amy1906 said…
yan,biru tue aq ska....hmm aq nk bli tp ble x ko email p aq...cz slow sgt line...ples..ples....^_^
Nurul Izzati said…
salam ,yg ni masih ade tak??
[sutera kasih] said…
@Nurul Izzati
boleh contact di dihttps://www.facebook.com/pages/MyTudung2ucom/454825124543737?fref=ts

:)
[sutera kasih] said…
@PriNceSS FioNa??:
ada..awk blh contact terus di

https://www.facebook.com/pages/MyTudung2ucom/454825124543737?fref=ts

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …