Skip to main content

PROGRAM PENEMPATAN PEKERJAAN DI SABAH (1 DISEMBER 2012)

Salam my readers,

Quick update. Khusus buat penganggur atau pencari kerja di Sabah, pada 1 Disember 2012 (Sabtu) diadakan temuduga terbuka di Pejabat Tenaga Kerja Kota Kinabalu, tingkat 2, Wisma Perkeso, Jalan Tg. Aru. Bermula 8.00 pagi hingga 5.00 petang. Sila bawa dokumen-dokumen yg berkaitan. Tengok gambar di bawah tu k :)


TAG: KERJA KOSONG, VACANCY 2012, KERJA KOSONG SABAH 2012, OPEN INTERVIEW, TEMUDUGA TERBUKA, VACANCY SABAH 2012, PEJABAT TENAGA KERJA KOTA KINABALU, KARNIVAL KERJAYA, KERJA KOSONG SABAH

Comments

Ash Give said…
kalau aku di sabah aku pigi ni.. rugi la aku, aku mmg mau carik kerja di sabah huhuhu
puteri kasih said…
good luck kepada semua pemohon :)
Anonymous said…
@Ash GiveHai, There is an Immediate vacancy at Penampang Sabah-Admin. Please call bona- 088-725535.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …