Skip to main content

KERJA KOSONG SPA 2012 : 95 KEKOSONGAN SEBELUM 7 OKTOBER 2012

sumber info bergambar: Portal SPA

Salam my readers,
Entri ringkas saja. Walaupun belum pernah lagi dipanggil dari SPA ni, sabar saja la kan. Tak boleh mengeluh ba kan? Lets pray & berusaha. So, jom member-member menganggur yang seangkatan dengan saya, mari update dan mohon kerja kosong di SPA beramai-ramai.

Update terkini kekosongan jawatan: Pegawai Penyelidik Gred Q41, Pegawai Sains Gred C41, Pembantu Perhubungan Perusahaan Gred S17, Pembantu Hal Ehwal Islam S17, Pembantu Penilaian Gred W17, Pengajar Membalak Gred S17. Tarikh tutup permohonan baru adalah sebelum atau pada 7 Oktober 2012 (Ahad) jam 11:59 malam.

Jom terjah ------.>  http://www.spa.gov.my/

Ads Text:

TAG: KERJA KOSONG 2012, KERJA KOSONG KERAJAAN 2012, JOB VACANCY 2012, KERJAYA, KERJA KOSONG SPA 2012, PORTAL SPA, MOHON KERJA KOSONG

Comments

Anum said…
mohon cepat semua
Sue-Rya Qistina said…
semoga dipermudahkan segalanya ya. all the best! :)
Mooniqueen said…
Thanks for the info...
ayut said…
ada apply pengawai sains...tp tu la..rezeki lom sampai lg :)
Dkna Abza said…
kalau rezeki boleh dapat... kosong pon tak banyakk..susah nak masuk kerja kerajaan sekarang nie.
faridah nazurah said…
kak.. saya pun xbernasib baik lagi nak dpt panggilan SPA.. kakak saya je yg senang dpt SPA ni 3 tahun lepas. sekali je dia mohon sampai dpt 1 jawatan pembantu tadbir dan 1 lagi tawaran belajar nursing. tapi akak sy pilih belajar nursing.. bertuah kan dia?
Dunia Wilma said…
Jom apply ramai2 ^_^
eva said…
mek pernah apply 2 kali tp xda.. xpa.. nektok mek suka ngn keja mek.. hehe.. n tggu abis blaja bok ngga gne tuka keja x.. yobih bila pkr suka gk ngaja miak.. xpenin palak bekerja ngn org besar haha
siti said…
salam semua..saya pernah ulu ujian bertulis untuk jawatan pegawai penguatkuasa N41 pada tahun 2010..masa tu sgt excited sbb 1st time berjaya sebab byk kali dah amik test...tunggu untuk dipanggil ke ujian fizikal dan kecergasan..tp sampai sekarang tidak ada kabar berita..xde rezeki saya..:)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …