Skip to main content

JOM NAIKKAN TRAFIK BLOG!

Klik Banner atau Blog Bicara Mak Dara untuk sertainya dan dapatkan maklumat lanjut :)
(segmen expired: sebelum jam 6 petang, 11.09.12)

Salam my readers,
Jom naikkan trafik blog !! Uishh kita bukanlah gila trafik yaaa..cuba berfikiran positif. Semenjak dua menjak ni dah jarang update blog dan dah jarang blogwalking, entah-entah kawan-kawan lama pun dah terlupa dengan kewujudan blog ni huhu. So, dengan cara ni mungkin boleh kembalikan nostalgia lama dalam berblogging. Tak faham eh? Abaikan. Hope boleh kenal blogger-blogger baru yang tak pernah kenal sebelum ni, nak luaskan kaki blog ni. Awwww..

Untuk memenuhi syarat segmen kali ni, saya perkenalkan serba sedikit tentang blog ni *drumroll*
  • Nama blog ni Suterakasihyann
  • "Sharing is Caring is Loving is Sweet", blog punya description
  • Birthday blog on December 2008
  • Blog ni ibarat rojak, macam-macam ada. Tidak spesifik. Boleh godek-godek di blog archive untuk nak kenal lebih mendalam tentang blog ni atau pendek kata, nak kenal owner blog ni macam mana. Lol.

Thats all from me..happy blogging, happy blogwalking, happykan diri...ahhaaa :)

TAG: SEGMEN BLOG, BLOG BICARA MAK DARA, CARA NAIKKAN TRAFIK, TIPS BLOG, AKTIVITI BLOGGER, TIPS TINGKATKAN TRAFIK BLOG, CARA BUAT BLOG

Comments

~AmyLiana86~ said…
lepas ni jgn sunyi2 lagi ek yann..hehe
Yana Aina said…
dari segmen sama .. dtg melawat n follow ^^

jom ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
itmeMawarPutih said…
Join segmen yg sama... :)
datang dri segmen yg sama huhu


http://szumikasakni.blogspot.com/2012/09/jom-naikan-trafik-blog.html
Mari kembalikan zaman kegemilangan.. Hahaha
nabilah_2908 said…
betul la...dah kurang update..kadang2 paksa diri...nak blogwalking pun tgk time..kalau free baru jalan2..tu pun bape kera blog je..

dah tak meriah macam dulu... :)
Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/
Wilma said…
Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama :-)
Good luck ^_^
puteri kasih said…
selamat bersegmen...tak sempat pun nak join...huhu
Mia Liana said…
datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini...

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Ammyzyliyana said…
hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com
miz ruha said…
datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Eraz Fadli said…
Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Kesuma Angsana said…
salam kenal dari segmen yag sama & KA dh follow juga ye 1740
mumui said…
hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
mumui said…
hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
sukagelak said…
hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
FiZ said…
tak sempat nak join..huhu..
~AiMi SyAhiRAh~ said…
Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html
Mooniqueen said…
Salam ziarah Dari Blog Mak Dara...


Follow sini..
bermula disini said…
jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Mizzs Ninie said…
Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3
CikLily Putih said…
datanG dari bloG mak dara

http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html
salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...
Zamani said…
Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Amarul Samsudin said…
hai..salam perkenalan awk..=)

saya dtng nk balas knjungan awk nie..

soalan awk dh sya jwb..terima kasih sudi brtnye..x rmai yg prasan psal 'ml' tue...hehe
mumui said…
hi.. mui singgah sini juga.. :)
Si Matatajam said…
Balas Kunjungan Dan follow sini..
nurun nasuha said…
pembalasan kunjungan :)
http://chuachowder.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html#comment-form
hai suterakasih.. sy datang membalas kunjungan,, tq

http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
izan mama mia said…
singgah dr segmen yg sama..salam kenal
Al-Fathcom said…
Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://alfathcom29.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
Kharisma said…
singgah mencari sahabat...
Singgah melayan blog nie..
Hye
dari segmen yg sama terjah sini..
FaLya said…
membalas kunjuungan dri segmen sama..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html
AsmarArafad said…
done follow here
http://asmarpunyablog.blogspot.com
Sue-Rya Qistina said…
salam. dtg sini membalas kunjungan. sudi2kanlah ke blog saya

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com
Sue-Rya Qistina said…
saya dtg membalas kunjungan :)

www.suriaqistina.blogspot.com
www.buluhvoice.blogspot.com

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …