Skip to main content

CINTA BUTTERFLY - SHORTFILM PALING SWEET

Salam my readers,
Alahaiiii sweetnya shortfilm Cinta Butterfly ni..Jumpa masa tengah FBwalking tadi ada orang share. Tak tau nak kata apa dah betapa comelnya storyline shortfilm ni dengan lagunya yang best hehe. Walaupun tak kenal empunya diri, nak juga ucapkan tahniah kepada kedua-dua pengantin, saya doakan kamu semoga sentiasa diberkati Allah Taala dan bahagia hinga ke syurga, Insya'Allah..ameen. Two words for this shortfilm, SOMEL=AWESOME+COMEL !!!

Cinta Butterfly | Nazuha & Taqiuddin
sumber: SINI 
Cinta Butterfly!
ShortFilm yang ditayangkan semasa Majlis Persandingan mereka. Semoga cinta mereka berkekalan smpai syurga... Ameen

Pelakon-
Nazuha & Taqiuddin

Skrip: CST Breed + (Skrip AAC)
Pembantu Pengarah: Rizal & Zulfadhli
Pengarah: Rifaiee Omar
Producer: CST Breed & CST Production

Credit :Gayat Footage
Song credit to :
Sherina - Jalan Cinta
Melly goeslaw ft. andhika pratama - Butterfly


Ads Text
NOTA KAKI: Nak berangan sebelum bobok, goodniite!

TAG: SHORTFILM WEDDING CEREMONY, CINTA BUTTERFLY, BEST SHORTFILM 2012, VIDEO WEDDING AWESOME, VIDEO WEDDING BEST, CST BREED, CST PRODUCTION, SWEET VIDEO, VIDEOGRAFI WEDDING, BEST WEDDING VIDEOGRAPHY 2012

Comments

Myra Jay said…
Nak kena layan la balik rumah nanti..

Baca pun dah rasa 'sweetnya'..heheee
Dkna Abza said…
SOMEL=AWESOME+COMEL !!! ...

hehehee...dkna terbaca SEWEL tadi :p
Nisa said…
Assalamualaykum. I'm just visiting your blog today for the first time (for today) and it is lovely! Tapi terlalu berat, kenapa ya?...

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …