Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2012

Selamat Hari Raya 2012

Salam semua :)
Dah bersawang blog ni kesian huhu sorry lah blog tiada masa nak jenguk :(
emm, mcm mana raya kamu tahun ni? Meriah x? Saya biasa-biasa jak. Tiada mood sgt nk raya tahun ni. Sambut secara sederhana saja dengan family. bukan kedekut nk jemput dtg beraya ke rmh, dh raya, dtg ja la beraya haha kejam x? emm, masa raya ni busy mcm sindarella d dapur. Jd maaflah kalau ada phone call yg tak bersambut. Maklumlah masa raya ni, phone terabai cket. Kalau urgent, sms ja la ya. hmm hope next year x beraya d cni again. Rindu family d sinun. Dah bertahun x plg beraya sinun. Beraya d sana barulah feeling cket raya with big family. Ikatan kekeluargaan d sinun lagi utuh dan mesra. Walau bertekak kdg2 gaduh manja tu biasala tapi still bermaafan dan saling berhubungan. Di sini? Not bad la. Family ok2. Paling best kalau beraya d sebelah Gayang & Kolombong. Malas nk komen yg lain nnti ada lagi anynomousss tanpa nama bagi komen bg ceramah hebat kt ruang komen mcm raya tahun lepas. I know …