Skip to main content

CANON DSLR MODEL EOS 1000D UNTUK DIJUAL


Second hand Canon DSLR EOS 1000D
- Included Camera body
- Charger
- USB Cable
- Lens cover
- Camera beg

Sebab mahu jual :
Mahu beli camera yang lebih kecil dan mudah dibawa ke mana sahaja.

Add. info:
Camera ini baru setahun guna dan jarang-jarang diguna
First hand owner lady :)

Serious buyer only!!

*UPDATE 13 JULY 2012
SOLD OUT :)

Comments

nasib bajet lari..
tidak gua da sebat da barang ni..
hrga letak berapa ni? saje nak tau =)
Anum said…
wow kalau ada rezeki lebih nak je anum sambar
Afasz said…
sy baru angkat satu kamera... huhu ...
Edy Fee said…
wah tak sayang ke nak jual..baru lg tu
ABU said…
sib bik aku sudah ada.. kalau tidak blh rembat ni hehehe
Adylia Qarissa said…
sayangnya jual...huhuu... :(
TF said…
teringin jugak nak beli satu kamera nie..bajet xcukup lagi..huhu..
sue perbs.. said…
mahal ke DSLR scond hand ni? teringin nk bli tp tk ckup duit lg..
eva said…
hmmm.. mun kmk ada talent amik gamba nang mok beli.. mek xda talent huhuh.. suka ngga jak.. hehe
alif haris said…
bg diskaun 100% ,, hahaha
man said…
berapa harga dia...hehehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …