Skip to main content

#WW 53: TUTUP AIB ORANG

sumber: Gambar di Facebook

read more at : KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

Comments

ayut said…
btul tu..insya Allah akan dijaga. :)
chemay said…
semoga kita terhindar dari menyebarkan aib orang.
aamiin.
:)
Myra Jay said…
Peringatan untuk diri sendiri :)
Thanks dear..
Ardini Humaira said…
sama2 kita elakkan :)
eva said…
yalah benda tok mena2 mok jaga.. agik2 dlm sosial nak ow.. suma mok dkongsi.. even xda niat tp mcm mengaibkan.. just cuba kta bayang kan mun org tayang gamba kta yg boleh mndtgkan malu huhu..


hhhehe.. soh menteri ajak korean g perform kat sabah.. mun x g ctok hahaha.
RazFiRa said…
orait! say no to mengaibkan org lain! :)
Cik Anita said…
salam.

nice info.. tapi terkadang tak sedar akan benda semua tu mengaibkan org lain. thanks atas peringatan.

:)
wahida said…
semoga kita menjaga aib sesama Islam...
TF said…
insyallah...sama-sama muhasabah diri...
Bui Junaidi said…
YALAH..HUHUHU..HARAP2 KITA X CMYA
iPai said…
kadang2 tak aware pon pasal ni .. so kene sgt jaga2
ABU said…
kongsi dalam blog la paling siuk.. blh dapat banyk trfik.. boleh dapat banyak duit.. jual keaiban orng lain.. ramai yg macam tu kan..hehehe
Hanie Dew said…
kann...kadang terlebih excited nak share jadi tak terfikir akibatnya.
Muhammad Ezzuddean said…
Insy'Allah~
Muhammad Ezzuddean said…
Insy'Allah~

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …