Skip to main content

#WW 52: MOOD

sumber: google image

Comments

Adylia Qarissa said…
duk pikir macam mana nak ikat rambut yang kusut ey?? hehehee
AmirFX said…
Mbak lagu Najwa Letop "Kosong".. haha..
RazFiRa said…
mood serabut ea??
Gen2Merah said…
mood saya pun macam tak berapa ok malam ni,... huhu.. banyak sangat dipikirkan... (",)
Kancil 8349 said…
kusut masai...kena bertenang dulu...kalau tak pun gi jejalan2 dulu

jom singgah ke sini untuk mengetahui jawapan wordless wednesday # 40

http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/jawapan-wordless-wednesday-40.html
FiZ said…
lor..knpa jd mcm tu...cheer up ;)
Hanie Dew said…
hahahhaa..bukak bukak je aku gelak tgk pix ni.mmg sesuai sgt dgn mood aku jugak time nih.pfft.
ILA HonEyBuNNy said…
napa kusut2 neh dear..

r u ok??
Myra Jay said…
MJ pun ngah exam ni kekadang jadi camtu gak-serabut..
tapi kena cool selalu baru boleh jawab dengan tenang kan ;)
ABU said…
Mode turun naik..
Bui Junaidi said…
APA HAL KTK?MESTI ADA MASALAH NAK..HADAPI DGN SENYUMAN..^_^

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …