Skip to main content

NO OTHER ANSWER MAKE, BUT THANKS & THANKS !!

Thanks Fiffy Khazrina for the playboy perfume..Thanks Dian for the Angry Bird MP3..Thanks to Gba for the Body Shop..Thanks to Izza Izalis for the cute cake, miss you my dearest friend :)

Thanks Fifah, teman seperjuangan masa di universiti..Thanks Dian & Gba for the super sweet letter !! comel-comel ni siap bertaip lagi hehe.

Thanks Nadia, Memey dan Diana for the cute teddy bear keychain !! siap kamu cop-cop lagi ya hehe

Thank you so much to all of you for the sweet wishes..sayang kamu semua. Alhamdulillah syukur atas kurniaan nikmat usia dari Mu Ya Allah. Terima kasih atas kurniaan kebahagiaan yang telah Engkau berikan kepada hambaMu yang hina ini. Thanks kepada semua insan yang pernah membahagiakan diri ini. Thanks.

TODAY IS MY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY TO ME :)

P/S: Tiba2 aku teringat sesuatu..aku pernah join contest tahun lepas, aku menang tempat kedua..janji post hadiah, sampai sekarang tak sampai2 hahaha kelakar. Takkan aku salah bagi alamat pulak kan? Tak nak join contest lagilah, boleh? :)

Comments

Hanie Dew said…
Happy Birthday to you dear.. semoga semua doa dimakbulkan Allah..
alhamdulillah, murah rezeki kamu dan rezeki mereka yg memberi juga :)
ayut said…
hihihi..best ye hadiah!selamat hari lahir azzah..!smga semakin murah rezeki kamu ye :)
ayut said…
tulis name azzah ea td..tslah orang sudah..blog katun2..mcm same.maaf tslh..
selamat hari lahir yann!semoga semakin bertmabah murah rezeki kamu!:)
Mohd Ilham said…
Selamat Hari Tua
Opieneon said…
hari ni ke, selamat hari lahir, semoga dimurahkan rezeki dan semoga berjaya dalam hidup, ;)
Myra Jay said…
Happy Birthday dear, moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
Banyak dapat hadiah besday :)


p/s : Penganjur contest terlupa kot Yann, cuba remind tengok..hehee
hani apandi said…
selamat hari Tua kak yan! untunglar dapat banyak hadiah.suk hati nya.hehe
ABU said…
banyak dapat hadiah la.. best la kan..:)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …

RESEPI TAUSA KACANG MERAH | CARA BUAT PASTRI RAPUH, SIEW PAU

Salam my readers :)
Kali ni nak kongsi resepi cara buat Tausa atau Siew Pau atau Pastri Rapuh. Ntahlah apa nama sebenar, tengok gambar kat bawah tu ya. Haaa macam masterchef nak kalahkan Dato' Fazley hehe. Ni pun sebab permintaan salah seorang rakan di FB, kesian dia mesti lama sangat dah tunggu, dia request bulan November 2012. Sorry ya sis huhu. Saya lupa dah di mana letak kertas resepi tu, lepas kelas buat Tausa tu, terus lupa letak di mana, maklumlah dah dua tahun berlalu hehe. Godek punya godek, akhirnya jumpa jugak. Ada jugak videonya tapi tak dapat nak upload sebab saiz video besar sangatlah. Saya kongsi resepi jak ya, ni belajar dalam kelas anjuran, entah lupa sudah hihi :)

Resepi Tausa Kacang Merah
Bahan-bahan (1 adunan = 30 biji) :
A) DOH AIR 250g         Tepung gandum -ayak 1 1/2 tbsp Gula 75g           Lemak sayur- Crisco (pastikan lembut) 125ml       Air sejuk (ikut kesesuaian)
B) DOH MINYAK 185g   Tepung gandum -ayak 120g   Lemak sayur- Crisco 1 tsp   Garam
Inti : Guna i…