Skip to main content

JANGAN SUKA SALAHKAN ORANG LAIN


Comments

AmirFX said…
Setuju banget..
RazFiRa said…
setuju sangat2!

yg baik dtg dr Allah, yg buruk dtg dr diri kita sendiri
Encik JI said…
muhasabah diri sendiri:)
Elih Japahar said…
Betul...seseorang yg pengecut itu suka menuding jari kpd org lain, !
Ardini Humaira said…
betul3.. muhasabah diri :)
Cikgu Ma said…
pentingnya muhaasabah diri =)
faridah nazurah said…
1 jari kita tunding kat orang lain, 4 lagi jari tunding kat kita balik..
xila riston said…
baek...
oh maafkan shaye~~~
Jue said…
urm kkdg ade stgh org tu mmg suka tuding jari kat org lain..dan kita kena tunjukkan kita bkn lemah kalau kena org camtu hahaha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …