Skip to main content

CELEBRATE MY JUBLI PERAK

Salam & hello my readers,
No other answer make, but thanks and thanks (William Shakespeare). Agak kekok bila nak mengarang sebab agak lama tak blogging dan membaca. Memang, kalau kurang membaca buku, memang inilah jadinya. Otak jadi lemah nak susun ayat. Tambahan pula umur dah meningkat, minda jadi 'kenyal'. Tengok, entah apa-apa perkataan yang diguna. Abaikan.

Lokasi: Coffee Friends, Tanjung Aru

Di kesempatan ini, aku masih diberi peluang bernafas di muka bumi Allah SWT ini. Syukur alhamdulillah. Terima kasih buat teman-teman tersayang, Fiffy, Ajibah dan Dian. Honestly, aku tidak punya ramai teman di sini untuk keluar bergembira. Kebanyakan teman tersayang semuanya jauh nun di sana, especially di semenanjung. Izza, Zai Zahra, Mek Rahmah, Nujmi, Krisna, Sue, Norma, Fifah. Buat mak dan bapak, adik2ku, keluargaku tersayang di Kuching & Brunei, terima kasih atas ingatan dan doanya. Walaupun kita berjauhan, tapi we still keep in touch together via Social Network. Thanks Facebook & Instagram. Tidak dilupa, terima kasih rakan-rakan sekerja di Malaysia Airports KK especially Nadia, Memey, Diana, Meen, Ipah, Kak Sandhora, Kak Sedia, My boss, Kak Jun serta rakan blogger. Special thank you for my dear Hbh, thanks a lot for everything. Mungkin belum masanya untuk kita celebrate bersama. Jarak ini mendidik kita. Jadi, La Tahzan, ya? Maaf jika ada nama tiada disebut, kamu semua memang sentiasa dalam ingatan. Sayang kamu semua :)

Terkilan, di usia sebegini masih belum punya kerja tetap, aset sendiri, dan simpanan masa depan. Belum cukup berjaya dalam hidup. Sedih. Celebrate birthday dalam keadaan berbaur perasaan. Selalu bagi orang motivasi, tapi diri sendiri tidak termotivasi. Am i a failure? 

Comments

Blossom Heart said…
ya...hppy old day yann..hahahahaha
Anne Nurain said…
hepi bday sis.. sy taun dpan..
msti rsa tkilan mcm sis jgk cz xda apa2 pncapaian yg bole d bangga kn lg.. *sigh*
ABU said…
slmat hari jadi yann.. sbb ndak fiend dlm facebook kan jadi aku ndak tau pulak besday ko.. so wish di sini pun jadi la kan hahahaha.. sedap kek coklat tu emmmm..
eva said…
aie knk ujung nya sedih.. ololo boh sedih.. ngga kmk umo dah meningkat haa.. baru ada keja tetap.. sabar k.. rezeki dimana2.. happy birthday yan!..


cute muka ktk ctok yann!
AmirFX said…
Selamat Hari Lahir Yannn! All the best untuk ktk... :D
shandye. said…
selamat ulang tahun!
semoga panjang umur dan murah rezeki...

=)
Adylia Qarissa said…
25 tahun?? sama muda la :)

semoga dipanjangkan usia :p
adan said…
ui tua sudah rupanya.. selamat hari lahir ya.. bila kawin ar?
TF said…
happy besday..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki insyallah..amin
man said…
happy besday..hehehhe
Hanie Dew said…
best bufday dpt hadiah byk.tiap kali bufday tu merenung umur balik apa kita dah buat dgn umur byk tu..huhuhu..
Kancil 8349 said…
Selamat hari lahir...nasiblah jauh...kalau dekat confirm datang mengacau
As Shaari said…
heppy belated besday
Myra Jay said…
Happy Besday Dear, moga hidup sentiasa mendapat rahmat dan keberkatan ye ;)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …