Skip to main content

#WW 51: KEBANGGAAN NAJIB RAZAK & ISTERI, TAHNIAH.


read more > KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

Comments

Adylia Qarissa said…
nampak sangat muka queen control..hahaaa
wahida said…
gelak dgn first comment tu....ekekekek....
AmirFX said…
Tahniah! Kompom lepas tok sik perlu carik kerja.. haha..
xila riston said…
wahhhh single tak? hehe
ayut said…
dapat buat ibubapa tersenyum..ok la tu!Tahniah jugak la :)
chemay said…
anak diorang ke?
wahhhhh tetiba rasa nak sokong semua tindakan najib untuk negara ni.
wahahhaha
eva said…
eyhh.. anak cdak duak kah.. kedak muka org puteh ow
syahirooAhmad said…
itu aurat.. noktah~
Bobo said…
bakal PM suatu hari nanti??? :)
suzie rahman said…
huhuhu untung lh,pas ni gnti papa die. :)
Anonymous said…
muka kau mcm gampang

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …