Skip to main content

#WW 50: PELIKNYA


read more at KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

Comments

Myra Jay said…
Ubi kayu ke ni dear? :)
Blossom Heart said…
mcm pkok d pantai melinsung ni...hihihihii
AmirFX said…
Genti manis ubi kayu tok..
Gen2Merah said…
Pelik dan menakjubkan. Subhanallah
Nadiah said…
dari segment bw zamani 84...sorry lmbt..dah follow awak...thanks...
syiela said…
pelikkan dear..Allah maha kuasa
ABU said…
ubi kayu kah apa kah..
Hanie Dew said…
apebende ni yann.

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …