Skip to main content

#WW 50: KESIHATAN

sumber: Carian Google
KLIK KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

Tag : Gambar Tapak Kaki, Tips Kesihatan, Kesihatan, Penyakit, Punca Penyakit,

Comments

Lea Isnawi said…
pening nengok nya
ptotla kena berjaga2 urut tapak kaki.
aRa ❤ aFiq™ said…
wow.. pening den tgk.. byk kaitan ngn kaki..
Ezad Skytech said…
berserabut tengok gambar ni..hee~
TF said…
info yang bagus ttg refleksologi..kadang kita pun tak tau fungsinya..kadang salah teknik jugak mengurut,lengkap sungguh ciptaan Allah..
eva said…
wahh!! byk eyhh.. patutlah mcm org nok urut kaki bpk mek dolok mestinya tekan then nya pdh haa tok sakit palak lah, mcm2 jak.. tauk semua. tp xleh urut skati ow..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …