Skip to main content

TERUKIR DI BINTANG

sumber gambar : Carian Google
TERUKIR DI BINTANG

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nantikan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nantikan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Dengar lagu dan tonton video Terukir Di Bintang di http://youtu.be/SjHTJywVmAI

Lagu dan Lirik Terukir Di Bintang
Hak Milik sepenuhnya : Yuna Records
sumber gambar : Alieff Artwork
Salam & hello my readers,
Layan lagu Terukir Di Bintang dan Memo berjuta kali, tak membosankan. Dah ada Full Album Yuna - Terukir Di Bintang. Awesome. Mood cuti. Selamat Hari Pekerja. Happy Labour Day. Blog pun cuti. Selamat bercuti (^__^).

Tag : Terukir Di Bintang, Lirik Lagu Terukir Di Bintang, Yuna Zarai, Qi Razali, Video Terukir Di Bintang, Gambar Yuna dan Qi Razali, Doodle Terukir Di Bintang

must read > YUNA - THE SPARKLE PROJECT & UNTUK DIA - NAJWA LATIF feat SLEEQ

Comments

the awesomeness of yuna! :D
aRa ❤ aFiq™ said…
mmg best sgt lagu ni.. suka sgt :)
dhiera said…
SK ni peminat yuna ea?
bunbun said…
PERGH. siap beli album lagi ^^
like lagu terukir di bintang ni..irama die best!
AmirFX said…
Lagu nie mmg best.. :D
just a great song! anyway, i love yuna's songs. :)
anamizu kaito said…
suke! suke! suke! =)








luv,
cik ana
Zamani said…
Salam~ Zam datang usha2 blog anda ;)
Thanks sbb sudi join segmen Blog Pilihan Zamani 84
Sambil2 menunggu keputusan di umumkan, jom blogwalking
dulu & berkenalan sesama bloggers. Pada yang dah bermula awal,
korang mmg sporting la :D Senarai terkini peserta
(sehingga 24hbApril) telah di update:

http://zamani84.blogspot.com/p/peserta-segmen-blog-pilihan-zamani-jom.html
puteri kasih said…
my favourite song ^^
aReLaN said…
lagu tu memang best tapi kalau saya ni selalu sangat dengar leh muak jadinya tau.hahahaha
RazFiRa said…
this is my ringtone :)
FiZ said…
best kan lagu ni?lagu yuna yang paling saya suka :)
chemay said…
lagu sweet2 nii.
sukaaaa
<3
Aju Mohit said…
suke sgt lagu ni, terbayang akak n hubby jalan2 petang kat taman sambil akak pakai skirt kembang kekekeke
Myra Jay said…
Suka sangat lagu ni, melodi indah lirik mantap :)

Lagu tema Lisa & Yusry kawen ritu gak kan ;)
suka gak dgr lagu ni..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …