Skip to main content

TERIMA KASIH CIKGU !!

sumber: google
Salam dan hello my readers,
Google pun reti ucap Happy Teacher's Day. Jadi bersempena Sambutan Hari Guru 16 Mei 2012, sama-sama kita mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan para guru kita yang selama ini banyak menabur bakti dan jasa dalam kehidupan kita. Terima kasih cikgu atas segala pengorbanan yang telah cikgu korbankan untuk kami muridmu. Peranan guru teramat besar dalam pembangunan negara, bersesuaian dengan tema sambutan hari guru tahun 2012 iaitu, "GURU INOVATIF MELONJAKKAN TRANSFORMASI NEGARA". Terima kasih guru-guruku dari tadika BDS, SRB Rakyat Tupong, SK Pengalat Kecil, SMKA Kota Kinabalu, UMS, GEMS, dan semua individu yang pernah mengajar ilmu kepada saya walau sekecil zarah. Hanya Allah SWT yang dapat membalas jasa kalian. Siapalah saya tanpa kamu :)

sumber: google
Tag : Selamat Hari Guru, Selamat Hari Guru 2012, Tema Hari Guru 2012, Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Negara, Pengorbanan Seorang Guru, Gambar Selamat Hari Guru, UMS, GEMS, SMKAKK

read more : MY EDUCATION BACKGROUND, THANK YOU MY TEACHERS !!

must read > NASIHAT DAN KATA-KATA SEMANGAT UNTUK ANAK SULUNG & KUASA DOA & KEKUATAN DOA DALAM KEHIDUPAN SEORANG MUSLIM

Comments

Anum said…
Selamat Hari Guru pada semua Guru seluruh Malaysia
slmt hari guru utk smua.
Kancil 8349 said…
terima kasih....

SMKA KK ke...tahun berapa?
AmirFX said…
Selamat Hari Guru! *sambil molah muka kanak2 ribena*
IntaNBerliaN said…
selamat hari guru jgak utk smeua guru2 :-)
Lea Isnawi said…
selamat hari guru
Zura said…
selamat hari guru jugak...
Myra Jay said…
Selamat Hari Guru jugak buat semua Guru di Malaysia :) Jasa guru dikenang selamanya :)


p/s: Yann, tolong bg nama, alamat & no fon kat
normj1001@hotmail.com
dhiera said…
tanpa guru siapalah kita~
Yatie Awang said…
rindu pulak kat guru2 akak dulu..dah tua2 dah sekarang mereka ni hahaa...SELAMAT HARI GURU
eva said…
selamat hari guru!! best ada rtok tek.. makan byk ilak. hadian pun byk.. ahha..
xila riston said…
slmt hari guru sky!hehe
wahida said…
selamat hari guru pada semua guru di luar sana...

tengs cikgu!!
Hanie Dew said…
teringat zaman sekolah dulu. meriah je time hari guru kan
IntaNBerliaN said…
slmt hari guru gak utk semua guru2..
Jue said…
selamat hari guru buat semua guru2 di dunia ini =)

seorang guru akn kekal diingati sbg seoarg guru wp setelah bersara kan =)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …