Skip to main content

TELEKUNG TRAVEL CANTIK

sumber gambar: http://hijup.com/

Salam & heelo my readers,
Kamu ada jual Telekung Travel cantik macam dalam gambar tu? Cantikkan. Yang tu dijual di blogshop Hijup.com di Indonesia. Dah cari kat KK, tapi tiada. Kalau boleh nak telekung kain cotton dan tak nipis. Nak warna yang soft saja, lagi bagus warna putih atau krim peach. Sebelum ni ada terjumpa di blogshop dalam Malaysia ni jugak, tapi tak berapa nak berkenan sebab kain licin dan warna warni terang sangat. Best ada telekung travel ni boleh simpan dalam beg sentiasa. Senang nak solat di mana-mana, tak perlu nak pinjam huhu. Kalau awak tahu di mana ada jual, bagitau kat ruang komen yeaaa, thanks a lot (^___^)

UPDATE: Kalau berminat nak beli Telekung Travel, boleh contact di

|
|
|
v

Comments

yui ada tgk cik jannah jual di fb..tp kain camne tu tak pasti..
oh sdg mencari telekung ka yann? nnti ku cari klu ade dibgtaw..okeh!!
yann.singgah sini

cube ke sini nnti:-

http://www.alikhwah.net/

http://www.mudah.my/Telekung+Vietnam-14788357.htm
wahida said…
kan? aku pun tak suka kalau telekung kain licin...
Hanie Dew said…
mmg lawa yann..jenis lain mcm dlm page ni pun cantik.siap ada beg stylish lg tu.

http://imanzcollections.blogspot.com/2011/05/telekung-travel-cotton.html
hmm sesuai untuk mereka yang belajar :)
Hanie Dew said…
tu la macam segan lak biel dah menang (walaupun tmpt ketiga) nak diam diam kan..
faridah nazurah said…
haha ape la akak ni.. kat jln masjid india tu banyak patern telekung.. cantik2 gak
eva said…
kmk suka cotton dr licin pun mesti kaen terpijak dr blakang alu kendor.. ya mek suka pake kain sarong jak.. lebih kuat gik ikatan.. tp kck juak ya ow.. suka kaler nya.. mok soft pun.
TF said…
cantik telekungnya..suka..beg comel je..senang nak bawak g mana2..berapa ek harganya?
Myra Jay said…
Mmg cantik.. tapi kain jenis ringan sikit kan?
J.Syazwana said…
kawan saya ada jual. banyak jugak pilihan. pelbagai warna dan jenis kain. kalau nak boleh search kat fb az muslimah. :)
faiz fakhirin said…
errr...baju laki xder ker...hahaha
[sutera kasih] said…
@Hanie Dew:
thanks hanie !!! i lebiyu la..puas ku cari ya hehe..blog tu cantik2 telekungnya, kain cotton lg tu..murah !! aku nk beli nnti hehe
[sutera kasih] said…
@faridah nazurah:
masalahnya akak bkn duk sana..hehe
[sutera kasih] said…
@TF:
blog hijup jual dlm matawang indonesia..jd xtau harga huhu..
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
yup..tp xnk yg ringan sgt..nti terbang2 ms solat huhu
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana:
ok thanks, nnti sy search :)
Anonymous said…
Sy ada tgk org jual telekung murah. Facebook telekung travel sharzlin. Rm20 je klau xsilap.
sarah sarah said…
telekung ni available lagi tak? macam mana nak beli?
sarah sarah said…
telekung ni available lagi tak? macam mana nak beli? tq.

Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …