Skip to main content

SUTERAKASIHYANN TUMBLR


Salam & hello my readers,
Tumblr? Lama dah benda tu wujud di alam maya. Cuma baru semalam tergerak hati nak ada account tumblr sendiri. Tertarik dengan format dan gaya post tumblr. Very simple but nice. Tumblr ni pun lebih kurang macam blog juga. Kelebihan Tumblr, kita boleh tentukan jenis post berdasarkan kategori menu yang disediakan seperti Text, Quote, Video, Link URL, Audio, dan Chat. Sangat ringkas. Paling best, kita dapat reblog, repost, dan click favourite (love button). Tapi sebab utama saya suka tumblr ni sebabnya boleh tengok gambar-gambar AWESOME !!

Okeylah, nak berkenal-kenalan dengan dunia Tumblr pulak. Siapa ada tumblr, jangan lupa singgah dan kalau sudi meriahkanlah butang follow my tumblr hehe. Sesiapa ada tumblr tu, silalah kongsi URL tumblr kamu di ruang komen yeaaa. I'm a newbie of Tumblr..teheeee
Keep in touch with Suterakasihyann at ---->
Facebook : Sharing is Caring is Loving is Sweet
Twitter : @yannsazza
Tumblr : suterakasihyann.tumblr.com
Blog : www.suterakasihyann.com
Google Plus : Sutera Kasih
Info untuk pengguna baru Tumblr > 10 Useful Tumblr Tips That New Users Need To Know

Tag : Tumblr, New User Tumblr, Kelebihan Tumblr, Cara Guna Tumblr, Gambar Tumblr, Suterakasihyann Tumblr

must read > ISU MYKAD DAN SIJIL KELAHIRAN

Comments

Anum said…
wow bagus gak nie.. leh cuba
malas nk layan tumblr ni.. huhu
aReLaN said…
bagus2.tapi malas lak saya nak bukak tmblr.cukup la blog ni satu je.hehe
yui xde..huuh..tweet pon xde..
J.Syazwana said…
kite ade tapi tak aktif. ehehehe
FiZ said…
best ke?dulu, tak tau pun apa benda nya tumblr ni...huhu
Aju Mohit said…
akak tak reti sume ni dik, kalau bermanfaat mmg elok kan
sempat layan fb dgn blog je...
aimie amalina said…
heeeeee
sy pong baru buat tap lamee dh x buka
hahahahahaha
ABU said…
wah banyak join laman sosial hehehe.. aku tumblir ni aku ndak da ooo...
Ini Kisah Tia said…
ada jugak kak .. tapi jarang ba on .. hehee
Freaky said…
baru je follow anda :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …