Skip to main content

SABAHAN SARAWAKIAN

SELAMAT BERCUTI..Yaahuuuuuuuuuuuuuuu !!!

must read : SEBELUM AKU BERNIKAH & TUN DR MAHATHIR DAN HILAL ASYRAF

Comments

Blossom Heart said…
special utk sabah sarawak people...indah dan uniknya perayaan pelbagai etnik di Malaysia neh.. ^_^..bkn gitu sutera?? :)
ayut said…
31hb ni kan???sabah sarawak je kan cuti :) best la bile dpt cuti...hihihi
tia sayangdia said…
heheee .. cuti tu bhaaa ...
AmirFX said…
Gayu guru gerai nyamai! Anang ngirup tuak... haha... Hepi holiday Yann...!
Cik Jannah said…
untung lah malaysia banyak sangat festival kan? macam2 ada :)
sue perbs.. said…
bhase sabah ke sarawak ni? hehe.. slmat bcuti
mMoOnN aAlLeEaA said…
seronok sidak sinun boleh cuti....sitok sikda cuti pun
Izzati Tatie said…
oowhhh...syokknyer cuti!
YOUsoF said…
Cuti itu indah.. ;D
untungla dapat gi cutii..huhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …