Skip to main content

HAPPY BIRTHDAY FIFFY KHAZRINA YANTY

Salam & hello my readers,
Kamu sudah tua semalam, 8 Mei 2012. Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi atas kurniaan nikmat umur yang semakin meningkat. Selamat Hari Lahir buat sahabat tersayang, Fiffy Khazrina. Genap umurnya semalam yang ke 25 tahun. Semoga sentiasa diberi rezeki yang melimpah ruah. Sentiasa bahagia disamping insan tersayang. Semoga berjaya di dunia dan di akhirat. Maaf lah sahabatku, hanya mampu hadiahkan kek kecil tapi comel sebab ada strawberry hihi. Hadiah pun tak seberapa tapi aku yakin kau sukakannya sebab dari awal tahun lagi kau 'usha-usha' benda tu tapi tak beli-beli hehe. Satu CP aku pusing cari hadiah, tak jumpa-jumpa hehe. Thanks Dian & Jiba Blossom sebab sudi luangkan masa temankan aku cari hadiah. Kamu dua memang awesome punya geng (^__^)
Happy Birthday To You, Fiffy Khazrina Yanty
Blog Fiffy Khazrina ------> http://fiffydaydreamsbeliever.blogspot.com/

*POTPETPOTPET: Semoga dipermudahkan urusanmu my dear Hbh. Dia yang interview tadi, aku pula yang nervous. Mohon doanya ya :)

Comments

wahida said…
hepi belated beday to ur friend...semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin..


harap interview itu berjln dgn jayanya...
Amy Nbip said…
hpy bfday tuk fify ekk...kmslm ngan dia...bkn lpa tp hp aq beroff jak so xda rmindr,huhu....moga dia shat n hpy owez...bgtau dia,kwin jgn lpa jmput aq,hehe... ^_^
Anum said…
happy b'day buat dia :)
ABU said…
happy besday jugka sya ucpkan kpd Fiffy Khazrina...
ciK LyndaWawa said…
kacak juak nya...happy bday oooo
Hanie Dew said…
happy belated birthday to her. cun seyh.org sabah jugak ka.hai fiffy...hihihi..

aku nye bufday 20/11. =P
sha my heart said…
Happy birthday to fify.
All dreams come true
Fiffy said…
A big thanks To all Of u. Hye , Salam, Haloha Saya Fiffy. mau jatuh2 dah airmata baca doa semua dan wish. walaupun x kenal tp boleh wish. thanks a gain to my beloved friend YAN bagi makan aku kek jam 4 subuh ok. ^_^ Thanks ^_^ <3 <3 <3

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …