Skip to main content

DID YOU KNOW THIS ABOUT ISLAM? (ISLAMICPHOTO)

sumber: http://www.islamographic.com/gallery/did-you-know-this-about-islam/

Comments

Acik said…
yes, i know.
heheheee ...
rAIHan said…
msih mencari ilmu tentang islam..thanx for sharing~
RazFiRa said…
Islam agama yang hebat :)
Shiema Sufian said…
Woaaaaaaaaaaaa, nice sharing sis :D
faridah nazurah said…
betul semua fakta ni. kdg2 ada gak yg xfaham ttg islam senang2 je judge islam kan?

heee kite tag akak;

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2012/05/2nd-anniversary-giveaway-ieyza-afieyna.html

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …