Skip to main content

THE AVENGERS & BATTLESHIP - MARATHON FILM WITH YOU

sumber gambar : Google Image
Salam & hello my readers,
Tahun ni macam agak rajin buang duit tengok wayang. Biasanya beli CD atau free download saja di internet. Sangat tidak sopan kan download2. Ahhh lantaklah, korang pun sama jugak. Sebelum ni dah nonton THE WRATH OF THE TITANS - KRONOS, lepas tu marathon movie STREER DANCE & MIRROR MIRROR (Snow White) dengan Fiffy. Sekali lagi nonton Street Dance, buah hati punya pasal kan tak kisah tengok berulang kali, nasib baik best. Baru-baru ni marathon movie lagi, THE AVENGERS & BATTLESHIP. Maklumlah, bukan ada masa dan bajet selalu nak nonton wayang tiap-tiap minggu. So kena marathon la jawabnya. Lagipun bajet tengok wayang RM5 saja, sila dengki. Terima kasih kad GEMS tersayang sebab keranamu kami dapat diskaun tengok wayang. Masa study dulu pun tengok wayang guna student price saja, thanks a lot kad UMS yang banyak berjasa. Boleh?

Semua cakap filem The Avengers & Battleship sangat BEST, kan? Tapi kenapa si yann boleh rasa sleepy siap tertidur lagi nonton dua filem tu haha. Malas nak cerita panjang, my rate untuk kedua-dua filem hanya 8/10. Not bad hehe. Tak reti nak review kalau tak menghayati sangat, so kamu boleh baca review di blog Zuan yang rajin review filem baru di Zuan's Movie Review.
sumber gambar : Google Image

sumber gambar : Google Image

Tag : The Avengers, Poster The Avengers, Battleship, Poster Battleship, The Avengers 2012, Battleship 2012, Filem Baru 2012, Review Filem 2012, Review Battleship, Review The Avengers, Rihanna Battleship

must read > LETTER FOR FUTURE MOTHER IN LAW

Comments

Peri PiA said…
Assalammualaikum :)

saya suka The Avengers

wahhh tgk wayang RM5?
J.Syazwana said…
tak tengok lagi battleship. huhuhu
Abg Stalker said…
hai gepren ;)


yg pasti sy x tgk lg cte sume2 ni.x brp nk layan la..tp kwn2 kata sdp bebenau smpai tgk wyg 2x.err...kne tipu je dgn omputih =.=
semuanya tak bkesempatan nk tgk..
Anum said…
dua2 ceta best
eva said…
battleship mek dh tgga.. nang besttt!! tp avengers mek lom ngga gik eyh.. dak kwn2 mek suma dah tgga.. suma pdh best.. nak nggu masa tok xda huhuhu..

pusak mek bella hilang yan.. ;'( aritok ari ke-3.. beraie mek ngn nya ;;'(
faridah nazurah said…
hehe kemain lagi akak marathon x ajak sy . huh merajuk -..-
eva said…
terlps dr blt kmk kali.. mek salu bukak penjan k nya ilek kat bumbong..nang biasa bh nya ilek2 kat luar bumbung then nya tauk mun mek bgn kol 5 nya trus agak kmk p xda pagi ya.. rumah mek nang bertingkat.. kira tinggi juak bh.. gne leh lompat ke dbah then hilang kedak ya jak. last nya tido ngn kmk kol 12 mlm bh, then the next morning suboh nya pande xda... pelik juak mun org curi tgh2 pagi.. dah cuba carik sampey polah poster marek dah berik ngn suma jiran area kmk..
YOUsoF said…
Sejak reti tengok wayang, tak pernah tengok secara marathon lagi.. hehe


Mana nak buat kad GEMS tu ye? ;D

The Avengers mantap.
Battleship tak sempat lagi nak santap. hehe
Ini Kisah Tia said…
hehe .. bagus kakak ada lagi merasa tengok. Tia ni , jangan haraplah ..
puteri kasih said…
dua-dua pun tak sempat tengok lg..hukkk
AmirFX said…
Aihhh.. Sik mbak kmk sekali.. haha..
sha my heart said…
wah best2 tonton filem =)
ciK LyndaWawa said…
kmk lamak dah x diat wayang...cia kmk ju.....
Myra Jay said…
Dah lama tak layan movie kat panggung, hubby lebih suka beli CD.. :(


p/s : Dear, belum dapat lagi cara nak atasi masalah kat bloglist...
Hanie Dew said…
hohoho..best kot battleship ngan the avengers. ko ni. membazir betul bawak ko tgk wyg.hehehehe..mungkin bukan genre yg ko suka kot.
Bobo said…
aritu download battleship tp gmbr x cantik, lgsg xde rasa nk tgk..tp cte tu best kan?
aReLaN said…
perempuan memang tak berapa minat kot layan citer2 gini.sebab tu yang rasa ngantuk.hehehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …