Skip to main content

#WW 49: PERNAH TERFIKIR?

sumber gambar: Tumblr Pictures

> KLIK KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

Comments

Anum said…
hargai mereka selagi ada
Hanie Dew said…
selalu terfikir. sebab tu call hari hari. hihiihihi..
Akulah.com said…
kita selalu lupa perkara ni
J.Syazwana said…
oh sedihnya.
nak balik kampung :(
Iena Eliena said…
love my mum n dad:)
FasiHaH SupiaN said…
yes, indeed very true:)


ye2, comel kan felt craft tu?kawan laki yg wat.huhu:)
Ini Kisah Tia said…
nda terbalas semua jasa ibu sama ayah .. tapi akan cuba sedaya upaya untuk membahagiakan mereka nanti .. insyaAllah ..
Shiema Sufian said…
Rindunyaaa Ummi and Abak.
Bobo said…
sweetnye kiss dahi hehe :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …