Skip to main content

#WW 48: BODOH


read more at KOLEKSI WORDLESS WEDNESDAY

must read : GAMBAR AMAZING 3D ART STREET

Comments

Prettywrite said…
ish kesiannya nama sungai ni..kat malaysia ke ni?
eva said…
ahhahahha!! nang pelik abissss nama sungey tok.. adohh rinduu eyh kta kluar sama..
Ezad Skytech said…
ada pulak nama tempat ye? huhu~
-gedek! said…
hebat doe...!

haha
Anum said…
uik mcm nie pun ada
sungai dibodohkan..besar pulak tu.. Kesian..kesian
Aju Mohit said…
Hihihi Ada jugak ye
Cik FaRiZaM said…
salam perkenalan & follow ur blog :D
hehehe dekat Malaysia ni ada mcm2 nama yg aneh dan pelik2. contoh yg ni :
http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/wordless-wednesday.html
Anonymous said…
assalammualaikum...... cantik sungguh blog anda....hihihihihihihihihi
J.Syazwana said…
macam ni pon ade. hahahahaha !
seyes memang kelakar. huhu
Yumida said…
aih...suspen mek leh ktk tek..duhal nama sungei...nang ada hooo..byk2 nama ya juak nama unik
shiema sufian said…
Ada jugak eh mcm ni ? baru taw.hihi
AmirFX said…
Aaa.. Rindu mok g sia gik.. Bila ktk mok dtg kuching gik?
ABU said…
Ingatkan orang haha
faridah nazurah said…
errr ada ke nama tempat macam gitu?
Eera Shera said…
biar betul ni? malang la sape dok situ haha
Sharinginfoz said…
memang pelik betul nama
adan said…
hahahhaha... besarnya..!
xila riston said…
weweweee sg ni kat mesia ka??
Myra Jay said…
Ada ke nama sungai camni, alahai siannye..
Patut kena tukar ke nama yang lebih elok ;)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …