Skip to main content

WE LOVE WE CARE : TABUNG AHMAD SUFI

Assalamualaikum....Ini adalah gambar Ahmad Sufi Bin Romi Agus Syumadi...Ahmad Sufi dilahirkan pada 12 mac 2012 dan sejak lahir dia menghadapi masalah paru2 yang kritikal. Kos perubatan Ahmad Sufi di Children Westmead Hospital, Sydney adalah tidak kurang dr AUD 3000 (RM9000) SEHARI. UNTUK MAKLUMAN, AHMAD SUFI TELAH BERADA DI RAWAT DI SANA MULAI DR 13 MAC SEHINGGA HARI INI. Di sini dengan rendah dirinya saya memohon sekiranya ada diantara anda yang sudi memberikan sumbangan kepada Ahmad Sufi bagi menampung kos perbelanjaan rawatan dia di sana.

BSN: 14133-41-00000395-4 :JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI(Ibu Saudara Ahmad Sufi)
MAYBANK: 152107010378 : JULI YANTI LIDIA BINTI SUHAIMI

Maya Syuhada Binti Suhaimi(Ibu saudara Ahmad Sufi)
CIMB: 14100000462201

Name : Romi Agus Shumadi Romi Suhaimi (ayah Ahmad Sufi)
Bank: St George Bank
Branch: 112 908
Account No: 411178305

sumbangan drpd anda semua saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih...hanya Allah Taala saja yang dapat membalasnya.


WE LOVE WE CARE...Dapat info ni dari rakan di Sydney, my colleague on job training.  Harap bantuan kecil ini dapat membantu mengurangkan rasa sakit baby kecil ini. Mohon sebarkan untuk membantu mengurangkan beban adik Ahmad Sufi. Sayu hati lihat penderitaan baby kecil ini. Sedih. Sama-sama kita doakan semoga dipermudahkan kesulitan adik Ahmad Sufi dan semoga baby kecil ini cepat sembuh.

Comments

Yumida said…
aieee..sian mek nangga nya koh..dh la kiut...hope mendpt bantuan n sumbangan org rami
harap ada dikalangan mereka yang berhati dermawan sanggup mendermakan sejumlah besar wang mereka kepada aidk kecil ni :)
Yatie Awang said…
Allah hu akbar..besarnya dugaan yg Allah berikan pada mereka, moga2 mereka tabah menghadapinya
faiz fakhirin said…
Kesiannya...semoga mereka tabah menghadapi ujian ini...
dhiera said…
kesian ye si kecil ni~
saya akan tolong...

check out di blog saya penembak-tepat.blogspot.com

sedih tengok..
AmirFX said…
Olaterdah lok.. InsyaAllah semoganya akan selamat..
e F a said…
sian lok tengok, bok baby gik ya. mudahan baby ahmad sufi mendapat sumbangan dari mereka yg berkemampuan. insyaAllah.
Yumida said…
salam...nk rawon2 di sitok jak...selamat beristirehat sis...
ABU said…
sedih la tngok..
adan said…
Semoga parents baby ni tabah menghadapi ujian ini..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …