Skip to main content

VOLKSWAGEN POLO SEDAN

Sebelum ni pernah mention dalam blog ni tentang Volkswagen Polo GTI yang comel tu. Baru-baru ni Volkswagen sekali lagi tidak menghampakan peminat kereta keluaran Volkswagen telah melancarkan kereta baru Volkswagen Polo Sedan. Kalau dapat sebuah ni memang tak turun-turun dari kereta hehe.

No compromise
Engineered for the people, the Polo Sedan comes with a 1.6l petrol injection 16-valve MPI engine. It also delivers 105PS that powers you up to a top speed of 183 km/h. Equipped with a 6-speed automatic transmission with Tiptronic, your daily commute will become something you relish.

Pandangan dari depan dan belakang Polo Sedan.
Creature comforts
The interior of the Polo Sedan is well finished with exclusive fabric and upholstery. Featuring soothing colours, genuine leather wrapped around the steering wheel and gear knob. Be assured that the Polo Sedan also comes with an all-round impeccable finish that is typical of every Volkswagen.

Pandangan dalam Polo Sedan.
Making safe bets
With safety being of utmost importance in any Volkswagen, the Polo Sedan features an airbag system with four airbags (driver and front passenger airbag with side airbags, front) along with seatbelts. It is also equipped with ABS, anti-lock braking system as standard.

Nampak gah dan bergaya bila Polo Sedan ni meluncur atas jalan raya..meluncur ke? aahhh apa-apa ja la hehe. Ni kalau Polo Sedan jadi barang hantaran untuk salah satu dulang ni seronok jugak hihi.

Be outstanding
There can be no mistake that you’re driving a Volkswagen. The stylish Polo Sedan comes standard with 15” cast aluminium alloy wheels, green tinted heat absorbing glass and chrome accented fog lamps that light up brilliantly in treacherous weather conditions such as mist, heavy rain and fog.

Five-year warranty
Every Volkswagen comes with a five-year unlimited mileage Warranty as well as a five-year Mobility Guarantee. All this, to ensure your peace of mind when you're driving the Polo Sedan.
  • Download Polo Sedan Brochure (3.5 MB) 12/11 CLICK HERE
  • Polo Sedan Price list - Peninsular Malaysia (95.5 kb) 04/12 CLICK HERE
  • Polo Sedan Price list - East Malaysia (95.5 kb) 04/12 CLICK HERE
  • Lets check out more details about POLO SEDAN !!
Volkswagen Polo Sedan launched : RM99,888.

*KATA HATI: Thanks Nuffnang sebab dengar rajukan blog ni, baru nak bagi BE..bwekkkk hehe.

Tag: Polo Sedan, New Polo, Best Car, Favourite Car, Volkswagen Polo Sedan, New Volkswagen, The New Polo Sedan, VW Polo Sedan Launch (Phase 2), Kereta Baru

Comments

Cik FaRiZaM said…
:)

singgah n follow

dr
http://afasz.blogspot.com
sape sudi bg kat yui FREE ni?? hihi
Kathy Tuah said…
x putus2 jak keta baru nektok, duit kita jak xda nak meli..hehe..
wahida said…
aku pun dpt BE dari iklan ni...tengs nuffnang!!
seriously smua kluaran VW sangat menarik
Aju Mohit said…
dik, baru tukar domain dah dpt BE ek, ko tolong merajuk tuk akak skalik, mesti nuffnang bagi akak be jugak hahahhahah
cIk JanNah said…
kereta cantik harga pon cantek kann?

jannah dah 3 bulan tak dapat BE. mencik!
anisalya said…
cantik. secantik harganya. huhuhu...
Ini Kisah Tia said…
jadi hantaran? hahaa .. pergh si kak yan dapat BE .. jeles ni sema kakak ..
aRa ❤ aFiq™ said…
pergghh lau dpat kete ni.. hehe..
AmirFX said…
Luasnya dalam Polo ya.. Mok juak ehhss...
kete memang bagus.tapi kete polo ni mahal bebeno..tak mampu -_-'
aReLaN said…
tak mampu nak beli.wuuuuuu
boleh tahan cumei jugak keta tue ^^
Hanie Dew said…
wahhh...aku mampu melihat saja.

memang lawa dan memang selesa.

melampau sampai xnak turun kereta. hahahahahaha..
Bobo said…
salah satu kete idaman ni :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …