Skip to main content

VIDEO PERTUNANGAN IRMA HASMIE & REDZA YANG SWEET !!

Salam & hello my readers,
Selamat kembali bekerja di pagi Isnin yang sangat indah ini. Sarkastik sungguh. Sana sini cerita tentang ABPBH 2012. Yang penting rekod Aznil Hj Nawawi, pengacara paling popular di Malaysia sudah dipecah oleh Zizan Razak. Aaron Aziz Bintang Paling Popular Berita Harian 2012, hebatlah hero heroin (Maya Karin) Ombak Rindu menang besar semalam. Aku tak tengok lagi filem Ombak Rindu tu, best sangat ehh? Okey titik cerita pasal ABPBH.

sumber: Carian Google
Suka tengok video pertunangan Irma Hasmie & Redza. Semalam nampak Irma kongsi video ni semalam di wall facebook Irma Hasmie. Terus like, belum tengok lagi tu hehe. Sejuk mata memandang Irma ni, mukanya lembut senyuman manis. Okey jom tengok video Irma & Redza Engagement by Sweet Motion Production.


Comments

Yatie Awang said…
penat jugak tunggu video ni..tersekat2 heee

alooo...tak nakpak jugak heronya hihi
Edy Fee said…
baju dia pn cntik..feminim
wahida said…
semenjak irma bertudung ni, makin aku bertambah minat tgk muka dia...dia sgt jelita dan sgt sopan...

paling tak tahan fizz fairuz menang mlm tadi...huhu...
JIJI YU said…
ha'ah..gmbar tu aku yg shoot..x mnjadik langsung tu..nk tgk lebih2..pi r kt fb aku
Cik Amni said…
kamek exited lalu dengar nya nak tunang.. tup2.. alu ada cerita nya tunang.. sik lamak gik nya kawen.. nang untung urang dapat nya aiee..
Ainur Hamzah said…
irma makin cantik bila bertudung. comelll :)
Hana Soffelia said…
Sgt sweet ok video pertunangan dia orang ni. ^_^
Denaihati said…
askm. tahniah utk diaorang dan mudahan sampai kejinjang pelamin dan akhir hayat.
Bui Junaidi said…
BIAR BENAR KTK LOM NANGGA OMBAK RINDU..BEST TP BEST GK BACA NOVELNYA
ABU said…
kalau cantik mmg cantik la jugak bah kan...
ary_lee said…
memang lah sweet..
lagu dia pasang tu dah lalalala~~
~SaL IjOu~ said…
siyes sgt best video ni~ ^^
adan said…
tunang irma tu misteri.. xnampak.. haha

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …